Η “τρελή” αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη: Τι κάνει για να παραμένει ψύχραιμος [video]

Τι αποκάλυψε ότι κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να παραμένει ψύχραιμος;

Καλεσμένος στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» ήταν χθες το βράδυ ο Άδωνις Γεωργιάδης και μίλησε για τον καβγά του με τον Γιώργο Παπαδάκη στον Θέμο Ανασταδιάδη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Άδωνις Γεωργιάδης, είπε τη δική του αλήθεια και απάντησε αν θα ξαναπάει καλεσμένος στην εκπομπή του Παπαδάκη:

«Δεν θα ξαναπάω στην εκπομπή του φίλου μου του Γιώργου και θα χάσω και τα παιδιά εκεί που είναι όλα πολύ καλά παιδιά. Ο Γιώργος είναι φίλος μου πολλά χρόνια και εξακολουθώ να τον θεωρώ φίλο μου, καλή καρδιά δεν υπάρχει θέμα, γιατί και εγώ καμιά φορά το τραβάω και εκείνος το τραβάει αλλά είναι σοφό τηλεοπτικά να μην συνυπάρχουμε γιατί είμαστε εκρηκτικό δίδυμο. Έκανε πολύ καλή τηλεθέαση, αλλά νομίζω μας κάνει κακό και σε αυτόν και σε εμένα. Είχα βγει νωρίτερα στον Πορτοσάλτε, για αυτό τα έλεγε, ο Πορτοσάλτε είναι πνευματικός μου αδελφός».

Και συνέχισε: «Δεν είμαι και το τέρας ψυχραιμίας. Μόλις μίλησα στον χρόνο μου και μου την έπεσε. Στον λόγο της τιμής μου προσπαθώ να είμαι ήρεμος, κάνω ασκήσεις γιόγκα”, προκαλώντας άφθονα γέλια.

“Επίσης προσπαθώ να μην διακόπτω. Με τον Γιώργο μιλήσαμε την ίδια μέρα μετά την εκπομπή, φιλικά χωρίσαμε» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όσον αφορά τον πρωθυπουργό ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Το «γλείφτης του Τσίπρα» ήταν υπερβολή και από εμένα έπρεπε να πω ότι απλώς χαϊδεύει λίγο τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να είμαι δίκαιος ο Γιώργος αυτά που λέει τα πιστεύει. Πιστεύω ως βουλευτής και ως ότι πρέπει να συγκρατώ τα νεύρα μου και να μην φέρομαι κατά αυτά τον τρόπο. Η Ευγενία ό,τι μου λέει είναι σωστό απλά εγώ δεν την ακούω. Το κωλοτούμπας είναι ψευδές φυσικά και με προσβάλλει».

Διαβάστε πώς συνέχισαν τον επικό καυγά τους Παπαδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και γιατί έδωσε ένα χαρτί υγείας ο Παπαδάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.