Απίστευτες αποκαλύψεις για Λούμπιτς: Ο συγκυβερνήτης του Airbus είχε ψυχική ασθένεια και δεν τον έλεγχαν

Γιατί ο Αντρέας Λούμπιτς, ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus , ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν τον έλεγχαν;

Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν πως ο Αντρέας Λούμπιτς, ο δεύτερος πιλότος του μοιραίου Airbus της Germanwings, είχε δώσει δείγματα ότι ήταν ψυχικά ασταθής.

Κάτι που εγείρει ερωτήματα για την στάση της εταιρείας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Γερμανίας, ο συγκυβερνήτης που έριξε το Airbus της Germanwings στις Άλπεις, είχε καταγεγραμμένη στο ιατρικό του πιστοποιητικό τη σημείωση “SIC” που σημαίνει “ειδική τακτική ιατρική εξέταση”. Δεν διευκρινίζεται ωστόσο εάν η σημείωση “ειδική τακτική ιατρική εξέταση” αφορούσε την ψυχική ή την σωματική υγεία του πιλότου, διότι η πληροφορία είναι εμπιστευτικού χαρακτήρα.

“Έχουμε μία άδεια πιλότου και ένα ιατρικό πιστοποιητικό. Υπάρχει μία καταγραφή “SIC”, δήλωσε στη Wall Street Journal ο Χόλγκερ Κασπέρσκι. ” ‘SIC’ σημαίνει ειδική τακτική εξέταση. Δεν γνωρίζουμε σε τι (ιατρική κατάσταση) αναφέρεται”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η τελευταία ιατρική εξέταση του Αντρέας Λούμπιτς χρονολογείται από τον Ιούλιο 2014. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το πιστοποιητικό ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Ο Χόλγκερ Κασπέρσκι δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει πληροφορία που δημοσιεύθηκε στη γερμανική Bild σύμφωνα με την οποία η ένδειξη “SIC” είναι πιθανόν να αφορά σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές.

Πάντως ο γερμανικός Τύπος επιμένει ότι ο Λούμπιτς είχε βαρειά κατάθλιψη, είχε νοσηλευτεί για κρίσεις πανικού και πως είχε διακόψει την εκπαίδευση του στο παρελθόν λόγω της ψυχολογικής του κατάσταση.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του εισαγγελέα του Ντίσελντορφ ότι ο Λούμπιτς την ημέρα της συντριβής είχε δηλώσει ασθένεια, αλλά τελικά πέταξε με το μοιραίο Airbus. Εισαγγελείς που διερευνούν τη συντριβή της Germanwings ανέφεραν μάλιστα ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο συγκυβερνήτης έκρυψε την ψυχική του ασθένειά του από τους εργοδότες του.

Μάλιστα βρέθηκε και σημείωμα ιατρικής αξιολόγησης τσαλακωμένο και μισοσκισμένο για τη δήλωση της ασθένειάς του τη μοιραία μέρα. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν Γερμανοί εισαγγελείς ο Λούμπιτς που ήταν άρρωστος και παρακολουθούνταν από γιατρό, έπαιρνε τα χαρτιά της άδειας, τα έσκιζε και δεν τα εμφάνιζε ποτέ.

Γιατί άφησαν τον Λούμπιτς να πετάει;

Τα έγγραφα των αδειών από το γιατρό βρέθηκαν κατά την έρευνα στα δύο σπίτια του. Κατά την έρευνα, δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας ούτε προέκυψαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε πολιτικά ή θρησκευτικά κίνητρα για την ενέργειά του.

Ο συγκυβερνήτης του Airbus της Germanwings Αντρέας Λούμπιτς είχε καταγεγραμμένη στο ιατρικό του πιστοποιητικό τη σημείωση SIC που σημαίνει ειδική τακτική ιατρική εξέταση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Γερμανίας.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα στοιχείο στον υπολογιστή του αναφορικά με τον χωρισμό του από τη σύντροφό του μετά από επτά χρόνια. Το συγκεκριμένο στοιχείο φαίνεται να δείχνει την κακή ψυχολογική του κατάσταση και την κατάθλιψη στην οποία βυθίστηκε.

Διαβάστε ποιο το ύποπτο εύρημα στο σπίτι του συγκυβερνήτη του Airbus της Germanwings και ποιοι οι φόβοι για σύνδεση του συγκυβερνήτη του Airbus με Ισλαμιστές

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.