Νέες αποκαλύψεις για τον Λούμπιτς: η “χυλόπιτα” που τον διέλυσε και η κατάθλιψη

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τον Αντρέας Λούμπιτς από το μοιραίο Αirbus;

Τα σενάρια που ήθελαν τον Αντρέας Λούμπιτς να είχε νοσηλευτεί για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία φέρεται πως έπασχε, ανατρέπονται! Στο “φως” της δημοσιότητας έρχεται και μια είδηση για την αγορά δύο αυτοκινήτων μάρκας Audi, το ένα εκ των οποίων προοριζόταν για την… αγαπημένη του!

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ντίσελντορφ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο άνθρωπος που παρέσυρε στο θάνατο τους 149 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings, δήλωσε πως δεν είχε απευθυνθεί στο ιατρικό προσωπικό θέτοντας θέμα κατάθλιψης. «Δεν είχε νοσηλευτεί για κατάθλιψη», είπε στο CNN.

H τελευταία επίσκεψη του 28χρονου στο νοσοκομείο του Ντίσελντορφ έγινε στις 10 Μαρτίου, δύο μόλις εβδομάδες πριν τη μοιραία πτήση, ενώ σε ανακοίνωση του νοσοκομείου επισημαίνεται πως ο λόγος της επίσκεψης του ήταν μία «διαγνωστική εκτίμηση».

Γείτονες του συγκυβερνήτη τον περιγράφουν ιδιαίτερα αθλητικό, επισημαίνοντας πως δεν κάπνιζε, ότι ήταν υγιής, πως έτρεχε συχνά και φρόντιζε τον εαυτό του. Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα με το μοιραίο Airbus 320 με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία να δέχεται έντονες επικρίσεις, κατηγορούμενη για σοβαρές παραλείψεις.

Στο επίκεντρο σχεδόν όλων των ΜΜΕ του κόσμου βρίσκεται η ζωή του Αντρέας Λούμπιτς.

Ο χωρισμός και το πολυτελές Audi που αρνήθηκε η σύντροφός του

Ειδικοί αναλυτές και ψυχολόγοι προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του 28χρονου πιλότου και το κατά πόσο αυτό συνέβαλε στην αεροπορική τραγωδία. Σύμφωνα με το γερμανικό Focus, λίγες εβδομάδες προτού πεθάνει, ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς είχε αγοράσει δύο ολοκαίνουρια πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Audi. Τα οχήματα αγοράστηκαν από ένα έμπορο στο Ντίσελντορφ και μάλιστα, είχε σκοπό να δώσει το ένα από τα δύο στη σύντροφό του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα, παραδόθηκε το ένα Ι.Χ στον 28χρονο Αντρέας Λούμπιτς, τρεις μόλις ημέρες πριν από το αεροπορικό δυστύχημα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το όχημα αυτό προορίζονταν για την κοπέλα του.

Τα γερμανικά ΜΜΕ γράφουν ότι το πανάκριβο αυτό δώρο, που ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς είχε αποφασίσει να δωρίσει στην αγαπημένη του, δεν ήταν αρκετό, και εκείνη τον χώρισε! Το γεγονός εξετάζεται σοβαρά από τους ειδικούς, αφού σε συνδυασμό με τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να είχε, θα μπορούσε να είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να ρίξει το αεροσκάφος στα βουνά των γαλλικών Άλπεων, παίρνοντας μαζί του 149 ζωές.

Οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εδώ. Γερμανοί εισαγγελείς είπαν πως ο Λούμπιτς ήταν άρρωστος, ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθούνταν από γιατρό, ο οποίος μάλιστα του έγραφε άδειες. Την ημέρα της συντριβής, ο γιατρός του είχε γράψει αναρρωτική άδεια, αλλά εκείνος δεν εμφάνισε ποτέ το χαρτί στον εργοδότη του, αντίθετα το έσκισε! Τα χαρτιά αυτά δίνουν νέα τραγική διάσταση στην υπόθεση, και βρέθηκαν στην έρευνα στα δύο σπίτια του, σε Ντίσελντορφ και Μονταμπάουρ.

Διαβάστε ποια η ταινία που ενέπνευσε τον πιλότο του Airbus και ποιο το σύνδρομο που έπασχε ο πιλότος του Airbus.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.