British Airways: Αναγκαστική προσγείωση επειδή… μύριζε η τουαλέτα

Πτήση της British Airways από Λονδίνο για Dubai αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στο Heathrow εξαιτίας της αποκρουστικής μυρωδιάς που έβγαινε από την τουαλέτα του αεροσκάφους!

H πτήση Λονδίνο-Dubai επέστρεψε στο Heathrow 30 λεπτά μετά την απογείωσή της εξαιτίας της αποκρουστικής μυρωδιάς που έβγαινε από την τουαλέτα.

Ο Αbhishek Saachdev, που είναι δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Hertfordshire και είχε επιβιβαστεί στην πτήση της British Airways είπε πως το αεροσκάφος αναχώρησε στην ώρα του το βράδυ της Πέμπτης και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μέχρι ο κυβερνήτης να κάνει την ανακοίνωση 30 λεπτά μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Αρχικά ο κυβερνήτης ζήτησε από το πλήρωμα να μπει στον θάλαμο διακυβέρνησης, λέει ο Saachdev και τονίζει: «καταλάβαμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά».

Δέκα λεπτά αργότερα έκανε μία δεύτερη ανακοίνωση όπου εξήγησε στους επιβάτες πως η μυρωδιά προερχόταν από περιττώματα στην τουαλέτα και πως το πλήρωμα καμπίνας είχε εξετάσει το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να το λύσει.

Έτσι ενημέρωσε τους επιβάτες πως το αεροπλάνο θα επιστρέψει πίσω στο Λονδίνο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

Κι ενώ αρχικά διαβεβαίωσαν τους… άτυχους ταξιδιώτες πως θα μπορούσαν να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση για Dubai η οποία θα αναχωρούσε σε τρεις ώρες τελικά οι επιβάτες ταξίδεψαν με καθυστέρηση 15 ωρών.

Η British Airways απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις τους παρείχε δωρεάν δωμάτια σε ξενοδοχείο και κουπόνια για φαγητό.

Διαβάστε πώς ταξίδεψε ο Βαρουφάκης στο Παρίσι και δείτε το βίντεο σοκ από τη συντριβή του αεροπλάνου ATR της TransΑsia Airways.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.