Βρέθηκε η 17χρονη Χριστίνα-Μαρία που είχε εξαφανιστεί από το Αιγάλεω

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία της νεαρής 17χρονης Χριστίνας Μαρίας που είχε εξαφανιστεί στο Αιγάλεω.

Η περιπέτεια της Χριστίνας Μαρίας, 17 ετών, από το Αιγάλεω έληξε χθες βραδινές ώρες δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Χριστίνα-Μαρία βρέθηκε στην περιοχή του Αιγάλεω και είναι καλά στην υγεία της.

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου. Είναι ανήλικη και ανησυχώ για την υγεία της. Έφυγε χθες το πρωί από το σπίτι, χωρίς να έχει προηγηθεί καβγάς ή διαπληκτισμός και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της». Με αυτά τα λόγια η Γαρυφαλλιά Κουτρουφίνη, ζητούσε μέσα από το όσοι είδαν τη 17χρονη κόρη της Χριστίνα Μαρία, να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ή το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Χριστίνα Μαρία, έφυγε από την πατρογονική της εστία χωρίς να ενημερώσει κάποιο οικείο πρόσωπο, ή να αφήσει κάποιο σημείωμα στο σπίτι προκειμένου να διαπιστωθεί από την οικογένεια εάν η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι ή να βγει για λίγο έξω.

Η Γαρυφαλλιά Κουτρουφίνη είχε πει για την Χριστίνα Μαρία: «χθες έφυγα νωρίς το πρωί από το σπίτι. Η κόρη μου Χριστίνα, εκείνη την ώρα κοιμόταν. Γύρω στις δώδεκα το πρωί επέστρεψε στο σπίτι η άλλη μου κόρη και δεν την βρήκε εκεί. Μια γειτόνισσα είπε, χωρίς όμως να είναι βέβαιη, ότι άκουσε την κόρη μου να μιλάει έντονα στο τηλέφωνο. Όταν γύρισα στο σπίτι διαπίστωσα ότι είχε πάρει μαζί της τα καλλυντικά της και την κολόνια της. Το τηλέφωνό της είναι κλειστό ενώ δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου μαζί μας. Ανησυχώ για την υγεία της».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται.

Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Χριστίνα-Μαρία και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000

e mail: 116000@hamogelo.gr

Διαβάστε τι αποκάλυψε χτες στο Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τι δείχνει το νέο βίντεο παραδόθηκε στην αστυνομία με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.