Τι ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ επικροτεί τις διαπραγματεύσεις. Κρύος ιδρώτας λούζει τον Τσίπρα

Πόσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τις διαπραγματεύσεις του Αλέξη Τσίπρα;

Με ένα ηχηρό μήνυμα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιλογές στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους εταίρους και με διεύρυνση της εσωκομματικής αμφισβήτησης ολοκληρώνονται οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, με την εκλογή γραμματέα και Πολιτικής Γραμματείας νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Το ψήφισμα της ηγεσίας του κόμματος, στο οποίο ενσωματώθηκαν οι επιλογές της μετεκλογικής περιόδου, πέρασε με μειωμένη πλειοψηφία της τάξεως του 56%, με την Αριστερή Πλατφόρμα να θέτει σε ψηφοφορία δική της τροπολογία, στο πνεύμα της τήρησης όλων των συνεδριακών και προεκλογικών δεσμεύσεων και να συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 40%.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Κωβαίου για ρεπορτάζ του στο in.gr , υπέρ του κειμένου απόφασης που κατατέθηκε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν 92 μέλη της ΚΕ, υπέρ της πρότασης της Πλατφόρμας 68, ενώ λιγότερα από 10 ήταν τα λευκά.

Κατά τον τρόπο αυτό, στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του κεντρικού κομματικού οργάνου, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα δεδομένα, καθώς σε επίπεδο αριθμών ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται διχασμένος ως προς τις κυβερνητικές επιλογές.

Διαβάστε γιατί έξαλλος ο Τσίπρας με τα βουλευτικά αυτοκίνητα και γιατί στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.