Δικαίωση: Το δραματικό τέλος έρχεται σε 11 λιγότερα επεισόδια. Εξελίξεις

Γιατί το δραματικό τέλος της “Δικαίωσης” έρχεται σε 11 λιγότερα επεισόδια;

Η απόφαση ελήφθη. Η «Δικαίωση» θα ολοκληρωθεί τελικά σε 139 επεισόδια και όχι σε 150, όπως είχε αποφασιστεί αρχικά.

Τα τελευταία γυρίσματα των επεισοδίων της καθημερινής σειράς του Mega που υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης θα γίνουν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, ενώ οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό τέλος στις αρχές Ιουλίου.

Η υπόθεση της “Δικαίωσης” που θα μας συγκλονίσει το επόμενο διάστημα είναι εκείνη του μεγαλοεργολάβου Λευτέρη Ρήγα (Δημήτρης Μαύρος), ο οποίος έχει ως υποχείριο τη γυναίκα του (Κάτια Νικολαΐδου). Ομως μετά την κακοποίησή της έχει αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια μεταμέλειας.

«Η παραβατική συμπεριφορά του Λευτέρη, η ανάγκη του να εξουσιάζει τόσο μέσα στην οικογένειά του όσο και στην κοινωνία, είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα, γιατί μου θυμίζει οικείους χαρακτήρες της καθημερινότητάς μας. Με το που έβγαλαν γρήγορο και εύκολο χρήμα κάποιοι, μέσα από δοσοληψίες με το Δημόσιο, αισθάνθηκαν ότι κυριαρχούν και άσκησαν βία στους συνανθρώπους τους» λέει ο Δημήτρης Μαύρος στην «Espresso» και συμπληρώνει:

«Χρωστάω στον Δημήτρη Αρβανίτη αυτόν τον σημαντικό ρόλο. Υστερα από τις σειρές “Ιωάννα της καρδιάς” και “Γιούγκερμαν” είχα αποτραβηχτεί στο θέατρο. Αλλά με την πρώτη επαφή που είχα με τον Δημήτρη ένιωσα υποκριτικά κερδισμένος». Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο αριβίστας επιχειρηματίας και σατράπης σύζυγος φαίνεται να μετανιώνει και να θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Επιστρέφει στη Σύρο και μοιράζεται τα πλούτη του με την τοπική κοινωνία.

Ευαίσθητα άτομα στη “Δικαίωση

«Δυστυχώς, το θέμα του ρατσισμού και του εκφοβισμού είναι τόσο επίκαιρο και λόγω της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στη ζωή υπάρχουν ευαίσθητα άτομα, όπως και η Ερμιόνη, που δέχεται τη βία που της ασκεί ο άντρας της από φόβο και δειλία. Αν λειτουργούσαν οι νόμοι στη χώρα μας, θα βρισκόταν λύση για τους ανθρώπους αυτούς. Ξέρετε ότι γίνονται καταγγελίες από θύματα ενδοοικογενειακής βίας και καθυστερούν οι Αρχές να αντιδράσουν; Είναι δυνατόν να κρατούν κλειστά τα στόματά τους σε μια ολόκληρη σχολή; Η διεύθυνση της σχολής δεν ήξερε να καταδικάσει τα γεγονότα;» αναρωτιέται ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Διαβάστε ποιο είναι το συγκλονιστικό τέλος της “Δικαίωσης” και πού θα παίζεται από 29 Μαρτίου ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.