Δικαίωση: ποιο είναι το συγκλονιστικό τέλος της σειράς

Ποιο είναι το συγκλονιστικό τέλος της σειράς Δικαίωση; Διαβάστε ποιοι θα τιμωρηθούν στο τέλος.

Ένας ένας οι πρωταγωνιστές της σειράς Δικαίωση που έκαναν κακό στο τέλος θα τιμωρηθούν με τον πιο παραδειγματικό τρόπο.

Ο Ανδρέου θα πληρώσει για τα εγκλήματά του. Ο αδίστακτος νονός της νύχτας, «καθαρίζει» χωρίς οίκτο όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του και, δεν δίνει συγχωροχάρτι ούτε στη γυναίκα που ερωτεύτηκε, τη Νατάσα.

Όταν λοιπόν μαθαίνει ότι η κοπέλα ετοιμάζεται να το σκάσει στο Παρίσι με τον Ασίμ, τους περιμένει έξω από το αεροδρόμιο. Στο χέρι του κρατά το όπλο που σκότωσε τον Κουμενιάκο, μετά αποτυπώματα της Νατάσας πάνω του. Γλυκιά μου, έχεις δύο επιλογές. Ή μπαίνεις στο αεροπλάνο και ο Ασίμ μένει μαζί μου ή πας φυλακή και ο Ασίμ είναι ελεύθερος να σ’ επισκέπτεται. Διαλέγεις και παίρνεις, της λέει χαμογελώντας σατανικά. Τελικά η κοπέλα παίρνει το αεροπλάνο και ο Ασίμ μένει κοντά στο αφεντικό του. Άλλη μια κερδισμένη παρτίδα για τον Ανδρέου, αλλά μέχρι πότε; Ο Χρηστίδης και ο Παύλος, που σκαλίζουν το παρελθόν του ανακαλύπτουν συγκλονιστικά στοιχεία: το πραγματικό του επώνυμο είναι Ραφαηλίδης και το πήρε από τη μητέρα του, η οποία ήταν πόρνη! Η αντίστροφη μέτρηση για να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα του αρχίζει…

Η Μυρτώ στη Δικαίωση εκπληρώνει τον μεγάλο της έρωτα

Την ώρα που ξανάσμιξε με τον Χρήστο, η Μυρτώ δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει. Τον ερωτεύτηκε από τότε που ήταν ακόμα παιδιά στη Σύρο και τώρα που οι δρόμοι συναντήθηκαν και πάλι, θέλει να ακολουθήσει επιτέλου5 την καρδιά της. Το ίδιο αισθάνεται κι εκείνος, αλλά το θέμα χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό, αφού είναι παντρεμένος με την Κλαίρη. Η μητέρα του η Ερμιόνη, που κάποτε ων πίεσε να μείνει μακριά από την αγαπημένη του, είναι πλέον σύμμαχος του. Δεν αντέχω να σε βλέπω φυλακισμένο σ’ ένα γάμο που σε κάνει δυστυχισμένο. Ακολούθησε αυτό που λέει η καρδιά σου κι από δω και πέρα σου υπόσχομαι πως θα είμαι μαζί σου, τον διαβεβαιώνει. Από την πλευρά της η Κλαιρη καταλήγει στο κρεβάτι του Θησέα με σκοπό να κάνει τον Χρήστο να ζηλέψει και επίσης του φταίει να ξηλώσει από τη θέση του αντιδημάρχου τον Χρήστο και να τη δώσει στη Μυρτώ, έτσι ώστε το παράνομο ζευγάρι να συγκρουστεί. Άλλο ένα εμπόδιο στον ερωτά τους, που στο τέλος θα νικήσει…

Η Έλλη παίρνει την εκδίκησή της στο τέλος

Η κόρη της Βάλιας από τον αδικοχαμένο Νικηφόρο Γαζέπη δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, όμως είναι σκληρό καρύδι και δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να πάρει εκδίκηση από την άκαρδη μητέρα της, που την εγκατέλειψε μωρό. Η πανέξυπνη κοπέλα χάνει και πάλι τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ο άντρας που αγαπούσε, ο Φίλιππος, πεθαίνει. Για ένα διάστημα εξαφανίζεται από το θέατρο για να βιώσει το πένθος της και λίγο αργότερα, αποφασισμένη όσο ποτέ, εμφανίζεται ξανά στη Βάλια ζητώντας της θίασο. Η υπεροπτική θεατρίνα δεν είναι διατεθειμένη να της στρώσει κόκκινο χαλί, όμως η πανέξυπνη κοπέλα τη χτυπά σε ευαίσθητη χορδή, θέλω να πάρω τη θέση της Ανθής όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στη ζωή σου. Μπορώ να γίνω η δεύτερη κόρη σου της λέει. Εσύ μου στάθηκες με τον Φίλιππο, άσε με να σου το ανταποδώσω. Η Βάλια πείθεται. Ετσι η Ελλη μπαίνει δυναμικά στην καθημερινότητα της και, κινώντας πλέον τα νήματα, προχωρά’ μεθοδικά στην εφαρμογή του σχεδίου εκδίκησης της. Και θα τα καταφέρει!

Η Βάλια στο τέλος της δικαίωσης τιμωρείται όπως της αξίζει

Η αλαζονική ντίβα δεν φαντάζεται ότι βάζοντας στη ζωή της την Ελλη αποκτά έναν ακόμα ορκισμένο εχθρό. Η κοπέλα κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη της, γίνεται η μάνατζερ της και δεν αργεί να ρίξει στο πλάι της έναν φιλόδοξο νεαρό, τον Δημήτρη, ο οποίος συστήνεται ως θεατρικός συγγραφέας και μέγας θαυμαστής της. «Βάλια, είσαι στην καλύτερη φάση της καριέρας σου και είναι καιρός το ίδιο να συμβεί και στα προσωπικά σου» την ενθαρρύνει η Ελλη όταν ο Δημήτρης αρχίζει να την πολιορκεί συστηματικά. Η φιλάρεσκη θεατρίνα κολακεύεται από το επίμονο φλερτ του συγγραφέα, ο οποίος τη βομβαρδίζει με μηνύματα, δώρα και προσκλήσεις, και δεν αργεί να αφεθεί στο ερωτικό πάθος που της ξυπνά ο πολύ νεότερός της άντρας. Αγνοεί βέβαια ότι ο Δημήτρης καθοδηγείται από την Ελλη, με την οποία έχει επίσης ερωτική σχέση, με στόχο την ταπείνωση και την καταστροφή της. Η στιγμή που η Βάλια θα πληρώσει για τις πράξεις της έρχεται και η τιμωρία θα είναι σκληρή.

Διαβάστε τις εξελίξεις για τη Δικαίωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.