Θρήνος στο ποδόσφαιρο: αιφνίδιος θάνατος για τον 27χρονο Δημήτρη Σκουλούδη

Ποιος γνωστός Κρητικός ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στην Κρήτη λόγω τροχαίου ατυχήματος;

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλο το ποδόσφαιρο της Κρήτης μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 27χρονου Δημήτρη Σκουλούδη έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Ο γνωστός σε όλους ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκουλούδης άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του ΠΑΓΝΗ λίγη ώρα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών.

Όλα ξεκίνησαν χθες, νωρίς το βράδυ, όταν ο Δημήτρης Σκουλούδης οδηγούσε με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό και για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ο νεαρός επιθετικός Δημήτρης Σκουλούδης είχε φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου τη σεζόν 2007-08 στη Γ’ Εθνική και την φανέλα του Ανταγόρα την περίοδο 2010-2011 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική όντας επιλογή του τότε προπονητή Μύρωνα Σηφάκη.

Ο Ηρακλειώτης Δημήτρης Σκουλούδης ήταν γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου το 1987, έπαιζε ως επιθετικός και είχε συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, με τον Εργοτέλη, στον οποίο έπαιξε από το 2004 μέχρι το 2007. Πέρασε ακόμα από Διαγόρα Ρόδου, ΠΑΟ Κρουσώνα, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Πατούχα, Ανταγόρα Κω, Γιούχτα και Ατσαλένιο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον άτυχο 27χρονο Δημήτρη Σκουλούδη να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Σκουλούδης δεν άντεξε στα τραύματά του και υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.
Στο νοσοκομείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή – εκτός από την οικογένειά του – συμπαίκτες του αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς στην τελευταία του οικεία θα οδηγηθεί από πλήθος φίλους, συγγενείς και σύσσωμο τον αθλητισμό της Κρήτης ο 27χρονος Δημήτρης Σκουλούδης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι ενώ θα ταφεί στο κοιμητήριο του Γαζίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός του 27χρονου άτυχου νεαρού Δημήτρη Σκουλούδη θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου από τις 3 το μεσημέρι.

Διαβάστε το βιογραφικό του θρυλικού ποδοσφαιριστή  Ντέιβ Μακάι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.