Δολοφονία γυναίκας γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα – Εξελίξεις: Ο γιος και ο σύζυγος

Ποιον αναζητούν οι αρχές για την άγρια δολοφονία γυναίκας γνωστούς επιχειρηματία στη Βούλα;

Άγρια δολοφονία γυναίκας στη Βούλα. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από το σύζυγο της στο υπόγειο της πολυτελούς μεζονέτας. Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Στο περιβάλλον της 60χρονης εκπαιδευτικού αναζητούν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών τον άνθρωπο που το πρωί της Παρασκευής της επιτέθηκε στο σπίτι της στη Βούλα και με περισσότερες από 25 μαχαιριές της «πήρε» τη ζωή.

Η 60χρονη γυναίκα, θύμα δολοφονίας στη Βούλα, ήταν εκπαιδευτικός και η οικογένεια δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης. Πληροφορίες αναφέρουν οτι η οικογένεια είχε σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στο υπόγειο της πολυτελούς μεζονέτας της οδού Ρόδων λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα από τον σύζυγο της. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και έφερε πολλαπλά τραύματα στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για άγριο έγκλημα με φόντο προσωπικές διαφορές αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ληστείας. Άλλωστε δεν υπήρχε παραβίαση στις πόρτες της πολυτελούς μεζονέτας της οδού Ρόδων ενώ δεν ήταν αναστατωμένο ή ψαγμένο το εσωτερικό. Έτσι, επικεντρώνουν τις έρευνες στο περιβάλλον της εκπαιδευτικού προκειμένου να εντοπίσουν το δολοφόνο της.

Οι έρευνες των Αστυνομικών για τη δολοφονία της γυναίκας στη Βούλα μέσα στην «ματωμένη» μεζονέτα της Βούλας θα συνεχιστούν και σήμερα σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία που να «δένουν» το δολοφόνο της άτυχης εκπαιδευτικού, έχουν ήδη παρθεί καταθέσεις από το σύζυγο της και τα δύο της παιδιά σε μια προσπάθεια να φωτιστεί η υπόθεση ενώ από το βράδυ της Παρασκευής αναζητείται και ο δεύτερος γιος της 60χρονης ο οποίος ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ εξαφανίστηκε και το όχημα του εντοπίστηκε στην περιοχή της Ιτέας.

Η νεκροψία έδειξε ότι η 60χρονη φέρει περισσότερες από 25 μαχαιριές ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται πρωινές ώρες της Παρασκευής. Ωστόσο η νεκροτομή που θα διενεργηθεί το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, εξετάζοντας το χώρο λένε ότι ο δράστης της δολοφονίας της γυναίκας στη Βούλα έχει αφήσει πίσω του πολλά αξιοποιήσιμα ίχνη παρά το γεγονός, όπως διαπίστωσαν από την έρευνα οι αστυνομικοί έκανε προσπάθειες να τα σβήσει.

Το έγκλημα έγινε πρωινές ώρες και ο δράστης όπως φαίνεται από τις έρευνες επιτέθηκε στην εκπαιδευτικό σε δωμάτιο του σπιτιού, πιθανότατα στην κουζίνα, και αφού τη σκότωσε στη συνέχεια μετακίνησε το πτώμα για να το κρύψει καθαρίζοντας παράλληλα τα αίματα και τα ίχνη που θα τον «κάρφωναν». Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στο υπόγειο της μεζονέτας όπου εκεί, όπως όλα δείχνουν προσπάθησε να κάψει το πτώμα. «Μέσα στο σπίτι, υπάρχουν πολλά αξιοποιήσιμα στοιχεία παρά την προσπάθεια του δράστη να τα εξαφανίσει. Είτε καθαρίζοντας τα αίματα είτε με την προσπάθεια καύσης του πτώματος», λέει στο protothema.gr αστυνομικός της Ασφάλειας τονίζοντας πως η λύση του μυστηρίου βρίσκεται στο περιβάλλον της 60χρονης .

Πάντως η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς η αστυνομία πήρε καταθέσεις από τον σύζυγο, το γιο και την κόρη της άτυχης γυναίκας, ενώ αναζητά τον άλλο γιο της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του γιου που αναζητείται εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στη Νεμέα. Η δολοφονία της γυναίκας στη Βούλα επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Διαβάστε ποιος φέρεται να είναι ο επιχειρηματίας του οποίου η γυναίκα δολοφονήθηκε στη Βούλα και πώς βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα στη Βούλα στο υπόγειο της μεζονέτας της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.