Δολοφονία Βούλα: Γνωστό site ονοματίζει τον επιχειρηματία με τα Εκπαιδευτήρια [video]

Αίσθηση κάνει άρθρο σε γνωστό site των νοτίων προαστίων που δημοσιεύει το όνομα της γυναίκας της δολοφονίας στη Βούλα.

Ενώ οι έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας γυναίκας στη Βούλα συνεχίζονται, το γνωστό site anatropionline.gr δημοσιεύει το όνομα της τραγικής οικογένειας μαζί με φωτογραφίες του άτυχου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστών Εκπαιδευτηρίων.

Διαβάστε το επίμαχο δημοσίευμα του anatropionline.gr και κάντε κλικ δεξιά για να το δείτε σε μεγέθυνση:anatropionline-epixeirimatias-dolofonia-voula

“Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Βούλας, με θύμα την 60χρονη σύζυγο του επιχειρηματία Γ.Ζ., ιδιοκτήτη Εκπαιδευτηρίων Μέσης Εκπαίδευσης.

Ο επιχειρηματίας που βλέπετε στις φωτογραφίες, τις οποίες εξασφάλισε το anatropionline.gr, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν επέστρεψε σπίτι του, παρέα με την κόρη του και είδε τη σύζυγό του κατακρεουργημένη και καμμένη, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Εμφανώς σοκαρισμένος από το τραγικό γεγονός και από το άγριο θέαμα που αντίκρισε, προσπάθησε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να διαπιστώσει ο ίδιος αν η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του είχε ακόμη τις αισθήσεις της.

Μάταια όμως…Ο στυγερός, μανιακός θα λέγαμε δολοφόνος, είχε αποτελειώσει το θύμα του, καταφέροντάς του 30 μαχαιριές στο σώμα και στο πρόσωπο.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει από χθες το anatropionline.gr, που γνωστοποίησε πρώτο την είδηση της αποτρόπαιας δολοφονίας, με έγκυρο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην οικία της οικογένειας, όπου και βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, έχουν στραφεί στο άμεσο και πολύ στένο οικογενειακό περιβάλλον του επιχειρηματία. Αξίζει να αναφερθεί ότι από την πρώτη στιγμή, οι Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, ενώ ήδη αναζητούν τον γιο του θύματος, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.”

Το εν λόγω site δημοσιεύει μάλιστα και βίντεο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί της ασφάλειας μεταφέρουν το σώμα της άτυχης γυναίκας στο αυτοκίνητο της εταιρείας γραφείων τελετών. Λίγο πριν, η ιατροδικαστής είχε πραγματοποιήσει αυτοψία-νεκροψία στο σώμα της Ε.Λ. για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, που έχουν ανάλογη εμπειρία σε τέτοιου είδους εγκλήματα, ο στυγερός δολοφόνος φέρεται να γνώριζε καλά το θύμα του και σίγουρα έτρεφε μεγάλο μίσος για την 60χρονη. Οι αρχές αναζητούν τον γιο της οικογένειας, του οποίου το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή της Νεμέας, χωρίς ο ίδιος να εντοπιστεί εκεί. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και οι υποψίες για τη στυγερή δολοφονία, στρέφονται στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της.

Διαβάστε γιατί αναζητείται ο γιος της άτυχης γυναίκας στη δολοφονίας της Βούλας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.