Ελληνικός τελικός Eurovision 2015: ποιες οι τελευταίες εξελίξεις, παρασκήνιο

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2015;

Ελληνικός τελικός Eurovision 2015 σε λίγες ώρες και γίνεται, όπως πάντα, της Eurovision!

Τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision 2015 θα μάθουμε απόψε, καθώς στη μουσική σκηνή «Έναστρον» (Πειραιώς 178 – Ταύρος) θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός.

Η ΝΕΡΙΤ και το Mad TV για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2015 υπόσχονται μια θεαματική βραδιά με καλεσμένους – έκπληξη, σε σκηνοθετική επιμέλεια Φωκά Ευαγγελινού, καλλιτεχνική επιμέλεια Νίκου Τάγη και διεύθυνση παραγωγής Ορέστη Φασούλα.

Πέντε διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για την Αυστρία, τη Βιέννη συγκεκριμένα, που θα διεξαχθεί φέτος ο θεσμός.

Ο λόγος για τους C:REAL που θα ερμηνεύσουν το «Crash and Burn», τη Θωμαή Απέργη & τον Legend με το «Jazz & Συρτάκι», τον Barrice με το «ELA», τη Shaya με το «Sunshine» και τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου με «Οne Last Breath»

Τα μαχαίρια έχουν βγει ήδη και πίσω από τα χαμόγελα κρύβονται τα “μίση”! Στην Shaya δεν μιλάει σχεδόν κανείς και αυτό γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί.

Στην πρόβα που έγινε οι C-real δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα με την Θωμαή Απέργη. Ο Barrice ζήτησε να κάνει μια επιπλέον πρόβα αφού δεν ένοιωθε σίγουρος για κάποιες λεπτομέρειες. Ενώ αρχικά κανείς δεν είχε πρόβλημα, όταν οι υπεύθυνοι του είπαν ότι θα ξανακάνει πρόβα, τότε όλοι εναντιώθηκαν και ζήτησαν κι άλλη πρόβα. Κάτι που θα συμβεί νωρίς το απόγευμα.

Την εκδήλωση του ελληνικού τελικού της Eurovision 2015 θα παρουσιάσουν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φέτος, μάλιστα, συμπληρώνονται και δέκα χρόνια από την κατάκτηση της μοναδικής πρωτιάς για τη χώρα μας με το «My Number One» το 2005, όταν είχε κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη η Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα της βραδιάς. Ωστόσο, η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμάζει ακόμη μία έκπληξη, αφού θα ερμηνεύσει και το περσινό νικητήριο τραγούδι της Κοντσίτα Βουρστ.

Δείτε το βίντεο με τους υποψήφιους του ελληνικού τελικού για την Eurovision 2015:

Δείτε τα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision 2015 και διαβάστε το προφίλ των υποψηφίων της Ελλάδας για τη Eurovision 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.