Eurovision: το αγενές σχόλιο της Μπέττυ Μαγγίρα για τo τραγούδι της Φινλανδίας

Ποιο το αγενές σχόλιο της Μπέττυ Μαγγίρα για τo τραγούδι της Φινλανδίας;

Λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε επίσημα πως η Φινλανδία θα στείλει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος όπως γνωρίζετε θα γίνει στην Αυστρία, ένα διαφορετικό heavy metal συγκρότημα, τα μέλη του οποίου πάσχουν από σύνδρομο Down.

Η συμμετοχή αυτή μάλιστα έχει διχάσει τον κόσμο που παρακολουθεί φανατικά τον μουσικό αυτό θεσμό. Οι μισοί υποστηρίζουν πως αποτελεί ένα μήνυμα, πως όλοι είμαστε ίσοι και οι υπόλοιποι πως η Φινλανδία βρήκε έναν τρόπο για να κερδίσει περισσότερες ψήφους.

Στη σημερινή εκπομπή «Όλα Παίζουν», έδειξαν ανάμεσα στα υπόλοιπα τραγούδια της φετινής Eurovision και αυτό, αλλά φαίνεται πως οι παρουσιαστές δεν είχαν την παραμικρή ιδέα γι’ αυτό που έβλεπαν.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα, δεν γνώριζε πως τα μέλη του συγκροτήματος πάσχουν από σύνδρομο Down και αμέσως μετά την προβολή του video, είπε: «Καλέ, αυτοί είναι σαν τα τέρατα χωρίς τις μάσκες» -όλοι σίγουρα θυμάστε τους Lordi που είχαν κερδίσει τον διαγωνισμό.

Όταν έσπευσαν να τη διορθώσουν τόσο οι συμπαρουσιαστές, όσο και από το κοντρόλ της εκπομπής, συμπλήρωσε ένα «Έεεεελα» και αμέσως μετά σχολίασε: «Και για να μην παρεξηγηθώ γι’ αυτό που είπα, γιατί δεν το ήξερα, μοιάζει ο ήχος με αυτό το συγκρότημα με τους μάσκες. Μην το πάρουν στραβά αυτό που είπα».

Διαβάστε ποια η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, Μαρία-Έλενα Κυριάκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.