Eurovision 2015: Αγνώριστοι οι ONE στον τελικό της Ελλάδας. Δείτε πως είναι σήμερα [video]

Πώς εμφανίστηκαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision οι ONE;

Δώδεκα χρόνια μετά την διάλυσή τους, οι ONE βρέθηκαν ξανά μαζί στην σκηνή του ελληνικού τελικού της Eurovision 2015, σε ένα special reunion και ξεσήκωσαν τους eurofans που έσπευσαν να τους δουν από κοντά!

Οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Δημήτρης Κουτσαβλάκης, Αργύρης Ναστόπουλος και Πάνος Τσερπές που αποτέλεσαν τα μέλη του boyband που δημιούργησε το 1999 ο Γιώργος Θεοφάνους, ερμήνευσαν το τραγούδι «Gimmie» με το οποίο είχαν εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2002.

Φορώντας και οι πέντε μαύρα κοστούμια και λευκά αθλητικά παπούτσια τραγούδησαν και χόρεψαν σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Δώδεκα χρόνια μετά την απόφαση του συγκροτήματος να διαλυθεί και να ακολουθήσει το κάθε μέλος ξεχωριστή πορεία, οι One συναντιούνται και πάλι στην σκηνή του ελληνικού τελικού της Eurovision και θυμούνται τις παλιές καλές στιγμές, από τότε που ήταν… «ένα». Οι One ήταν ένα επιτυχημένο συγκρότημα το οποίο είχε δημιουργηθεί και καθοδηγηθεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραδέχτηκε πως από τότε που διαλύθηκε το συγκρότημα, πριν δηλαδή από 12 χρόνια ο ίδιος δεν είχε ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ τους ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος ήταν το πρόσωπο που τους ένωσε αλλά και τους χώρισε.

«Μετά τη διάλυσή μας έτυχε να μη βρισκόμαστε συχνά. Υπήρχε απόσταση και ο καθένας έκανε τη ζωή του. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ» ανέφερε ο τραγουδιστής ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ενήμερος για την επανένωση του συγκροτήματος πρόσθεσε: «ο Γιώργος έχει να ασχοληθεί με τα δικά του. Δεν ασχολείται μαζί μας. Περσινά ξινά σταφύλια τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν» ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής.

Δείτε την εμφάνιση των ONE στον ελληνικό τελικό της Eurovision:

https://www.youtube.com/watch?v=3mpTXRwOoas

Διαβάστε ποια τα 5 υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας για τη Eurovison 2015 και γιατί συμμετέχει στη Eurovision η Αυστραλία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.