Δύσκολες ώρες για Φετφατζίδη, Ταχτσίδη, Μόρα: Σε άσχημη κατάσταση μετά από τροχαίο

Ποια η κατάσταση των Φετφατζίδη, Ταχτσίδη και Μόρα μετά από τροχαίο στη Βουδαπέστη;

Ενα άσχημο περιστατικό συνέβη στην Βουδαπέστη, το οποίο ευτυχώς δεν είχε τις διαστάσεις που κάποιοι έδωσαν και είχε ως πρωταγωνιστές τους Φετφατζίδη, Ταχτσίδη και Μόρα.

Οι τρεις διεθνείς άσοι ήταν σε ταξί που πήγαινε στο αεροδρόμιο και είχαν τροχαίο ατύχημα. Από την σύγκρουση που υπήρξε, ο Φέτφατζίδης χτύπησε περισσότερο, με αποτέλεσμα να χρειαστούν ράμματα για τον διεθνή άσο, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατο. Μάλιστα, οι Φετφατζίδης και Μόρας έχασαν τις αισθήσεις τους από την σύγκρουση.

Πάντως, ούτε είναι στην εντατική, ούτε κινδυνεύει η ζωή όπως κυκλοφόρησε. Το περιστατικό όντως συνέβη και μάλιστα η ουγγρική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπήρξε νεκρός, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ο οδηγός του ταξί ή του διερχόμενου αυτοκινήτου, που πέρασε στο απέναντι ρεύμα επειδή τον είχε πάρει ο ύπνος.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη, πάντως ήταν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι τρεις Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στην Ιταλία.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Σας ενημερώνουμε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας”.

Διαβάστε ποιος ο Απόστολος Τσαούσης που σκοτώθηκε σε τροχαίο και ποιος δημοσιογράφος νεκρός σε τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.