Φίλιππος Λεβέντος: ποιος είναι ο 40χρονος παιδόφιλος [φωτο]

Ποιος είναι ο 40χρονος παιδόφιλος Φίλιππος Λεβέντος; Δείτε τις φωτογραφίες του Φίλιππου Λεβέντου.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει.

Τα στοιχεία δημοσιοποιούνται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Συγκεκριμένα, με βάση την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για τον Φίλιππο Λεβέντο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.

Ο 40χρονος Φίλιππος Λεβέντος, που έχει κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αντιμετωπίζει κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν στα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τη συνομιλία του 40χρονου Φίλιππου Λεβέντου με τον 13χρονο, ταυτοποίησαν τον δράστη και άρχισαν να τον παρακολουθούν. Την Κυριακή 1η Μαρτίου, τον είδαν να παραλαμβάνει με το φορτηγάκι του το παιδί, στην περιοχή του Κορυδαλλού, και τον συνέλαβαν.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο συλληφθείς Φίλιππος Λεβέντος είχε βάλει ένα στρώμα, κουβέρτες και έναν ανεμιστήρα, ενώ είχε και πολλά γλυκίσματα για να δελεάζει τα παιδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη σύλληψη του 40χρονου παιδόφιλου:

Διαβάστε τι δείχνει η ΕΔΕ για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ποια η συγκινητική κίνηση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.