Στην αντεπίθεση η Ναταλία Γερμανού: Ποιο το νέο φλερτ με… συνομήλικο

Ποιο το νέο 40χρονο φλερτ της Ναταλία Γερμανού;

Βαλέρια Χοψονίδου ο Μάνος Ιωάννου; Νέο φλέρτ με 40χρονο επιχειρηματία η Ναταλία Γερμανού μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Μάνο Ιωάννου.

Τάδε έφη τουλάχιστον η Σάσα Σταμάτη η οποία έδωσε την είδηση «στον αέρα», λέγοντας πως κάτι… «παίζει» με την παρουσιάστρια και τον 40χρονο.

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την γνώμη του για την Γερμανού, βγάζοντας το… πόρισμα:

«Πότε πρόλαβαν και χώρισαν οι δυο τους; Εδώ είναι μια ζήλια, κανείς δεν τα έχει με κανέναν και το κάνουν για να ζηλέψει ο ένας τον άλλον!Οι σχέσεις είναι σχέσεις του… μην πω ποιου!»

Μάλιστα… επιχειρηματολόγησε κιόλας, λέγοντας:

«Ο ένας είναι πιτσιρικάς και έχει την ορμή των νιάτων του. Αυτή εδώ (εννοώντας την Ναταλία Γερμανού) είναι μια ώριμη και σοβαρή κατ΄εμέ γυναίκα. Δεν νομίζω ότι παιδιαρίζει και πηγαίνει από τον έναν στον άλλον. Μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ και να πηγαίνουν για ένα φαγητό, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση!”

“Δεν είναι το ζητούμενο αν κάνει σeξ ή όχι. Σεx μπορείς να κάνεις και χωρίς να έχεις σχέση», προσθέτοντας πως δεν θεωρεί ότι η Γερμανού με το που δέχτηκε το φλερτ «έπεσε» κατευθείαν:

«Παρότι ξέρουμε τις σχέσεις της, δεν είναι το κοριτσάκι που κάθε μέρα θα πάει να κάνει ένα one night stand. Την έχω για σοβαρή και ψηλά στην εκτίμηση μου. Δεν μπορείς να βγεις σε μια σχέση και μετά τόσο γρήγορα να βγεις με άλλον. Η σοβαρότητα θέλει έναν χρόνο. Εδώ ακόμα είναι αυτό που λέμε στις εννιά του μακαρίτη άλλον βάζει μέσα στο σπίτι. Τα κόλυβα του Μάνου Ιωάννου είναι ακόμα νωπά!»

Διαβάστε γιατί έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με τον νέο έρωτα του Μάνου Ιωάννου και γιατί αποκάλυψε ο Μάνος Ιωάννου ότι χώρισε με τη Ναταλία Γερμανού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.