Βόμβα: Η μαρτυρία που επιβεβαιώνει «μπλέξιμο» γνωστού πολιτικού στην υπόθεση Γιακουμάκη [video]

Ποια είναι η νέα μαρτυρία που επιβεβαιώνει το “μπλέξιμο” γνωστού πολιτικού στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η νέα μαρτυρία για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το «μέσον» γνωστού πολιτικού.

«Από ότι είχαμε ακούσει και φαινόταν δηλαδή και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης περνούσε πολύ δύσκολα. Τον χτυπούσαν. Ήταν συχνό. Ήταν για να περνάει η ώρα τους. Έτσι το έβλεπαν αυτοί. Κάποια στιγμή λένε δε μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Αφού δε μιλάει ο Βαγγέλης και κανείς άλλος, πρέπει κάποιος να μιλήσει να τελειώνει αυτό το θέμα. Πήραμε την απόφαση να μιλήσουμε εμείς. Βλέπαμε και τον Βαγγέλη που δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Ήταν πιεσμένος. Χαμογελούσε αλλά δεν ήταν χαρούμενος. Ήταν ψεύτικο το χαμόγελο του.

Είχαμε μιλήσει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Του είχαμε πει να έρθει να κάνει παρέα με εμάς. Τελικά, ήρθε κάποιες φορές όταν τρώγαμε, κάθισε στο τραπέζι, αλλά μέχρι εκεί. Είχα δει σημάδια στο χέρι του, και η καθηγήτρια. Σαν γρατσουνιές.

Την ίδια μέρα ή την επόμενη φωναξε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στο γραφείο και τους άλλους Κρητικούς και από ότι κατάλαβα κάποια παρέμβαση έγινε γιατί εκείνη την μέρα άκουσα έναν Κρητικό, δεν θυμάμαι ποιος ήταν που έλεγε «πήρες το μέσον σου τηλέφωνο; τον γνωστό σου;» κάτι παρόμοιο. Μετά είπαν ότι τον άλλαξαν δωμάτιο για άλλο λόγο, δεν ήθελαν να μαθευτεί. Οι φασαρίες συνέχιζαν. Είχαν ενημερώσει και τους φύλακες να ανεβαίνουν πιο συχνά πάνω να ελέγχουν, τι γίνεται, αλλά οι φασαρίες συνέχιζαν μπορείς τρεις τη νύχτα να χτυπάγαν πόρτες, ντουλάπες, να ανεβαίναν τα σκαλιά με τις μπότες που φοράνε και να χτυπάνε τα πόδια. Δε τους ενδιέφερε κάτι.

Στράβωναν τις βρύσες, έσπαγαν νιπτήρες, βούλωναν τις τουαλέτες. Έπρεπε να πάμε στην αστυνομία γιατί ο Μάντζαρης ήταν λίγος για να το διαχειριστεί αυτό το πράγμα. Πιστεύω πως θα έπρεπε να έχει δράσει άμεσα και χωρίς να υπολογίζει ούτε παρέμβαση πολιτικού, ούτε τίποτα. Γιατί του εξηγήσαμε ότι αυτά που κάνουν δεν είναι μια πλακίτσα που μπορεί να κάνει ο καθένας και να περάσει η ώρα.»

Δείτε το βίντεο από το Φως στο τούνελ για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το μπλέξιμο του πολιτικού:

Διαβάστε τι αποκάλυψε χτες στο Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τι δείχνει το νέο βίντεο παραδόθηκε στην αστυνομία με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.