Τι γράφει η επιστολή που υπέγραψε και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Τι γράφει η επιστολή που υπέγραψε και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;

Επιστολή για τις συνθήκες στη Γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων είχαν στείλει σπουδαστές της σχολής μεταξύ των οποίων και ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι θα αναληφθεί πρωτοβουλία για να υπάρξει ευρύτερη συζήτηση του θέματος και θύμισε ότι η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είχε καταθέσει αναφορά για τη γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων και τις κακές συνθήκες φοίτησης, αναφορά που είχε προσυπογράψει και ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Η επιστολή είχε φτάσει στη Βουλή το Νοέμβριο του 2014.

Στην επιστολή τονίζεται ότι δεν υπάρχει ζεστό νερό, ότι αναγκάζονται να μένουν πολλοί φοιτητές μαζί, ότι κάθε 10 παιδιά έχουν μια τουαλέτα.

Οι φοιτητές μεταξύ άλλων και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, μιλούσαν επίσης για την έλλειψη εξοπλισμού και προσωπικού, για τις άθλιες συνθήκες στις υποδομές της Σχολής ακόμα και για την ανεπάρκεια του διαδικτύου το οποίο είχε ως συνέπεια τόσο την αδυναμία πρόσβασης σε σημαντικές πληροφορίες για τις σπουδές τους όσο και την έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ποια είναι η μαρτυρία συμφοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.