Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: Δείτε τον γυμνό άντρα που κρεμάστηκε από το… παράθυρο της Βασίλισσας [video]

Ποιο το νέο σκάνδαλο στην Αγγλία με τον γυμνό άντρα που κρέμεται από παράθυρο του Μπάκιγχαμ;

Ένας γυμνός άντρας κρέμεται από ένα σεντόνι και προσπαθεί να δραπετεύσει έξω από παράθυρο των βρετανικών ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Στις εικόνες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου ο ολόγυμνος άνδρας φαίνεται να κρατιέται από ένα αυτοσχέδιο σχοινί από σεντόνια και να προσπαθεί να κατέβει από το παράθυρο της βασιλικής κατοικίας στο Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, η προσπάθειά του γυμνού άντρα αποτυγχάνει με αποτέλεσμα να κάνει μια πτώση στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων, χωρίς μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε την τύχη του. Η ιστορία θυμίζει ερωτικό σκάνδαλο ή μια καλοδουλεμένη φάρσα, αν και το Βρετανικό Παλάτι αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος.

Το θέμα ωστόσο έχει λάβει τεράστια δημοσιότητα στη Βρετανία με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν: «Φανταζόμαστε όλους όσοι εργάζονται στο Μπάκιγχαμ ως εκλεπτυσμένους ανθρώπους, με καλούς τρόπους, υπευθυνότητα και άψογη συμπεριφορά. Αν όμως αυτό το βίντεο είναι αληθινό, τότε μάλλον δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι γίνεται εκεί μέσα».

Δείτε το βίντεο με τον γυμνό άντρα να κρεμιέται από το παράθυρο του Μπάκιγχαμ:

https://www.youtube.com/watch?v=NQTBepU7D0U

Διαβάστε γιατί έξαλλη η Ελισάβετ με το πάρτι οργίων στα Μπάκιγχαμ και γιατί η Kate Middleton είναι η μεγαλύτερη τεμπέλα του Μπάκιγχαμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.