Συνετρίβη αεροσκάφος που επέβαινε ο Χάρισον Φορντ: Ποια η κατάστασή του [φωτο, video]

Ποια η κατάσταση της υγείας του Χάρισον Φορντ;

Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι αλλά ζωντανός βγήκε ο Χάρισον Φορντ από το μονοκινητήριο αεροσκάφος που ο ίδιος πιλοτάριζε.

Το μικρό αεροπλάνο του Χάρισον Φορντ συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος του 72χρονου Φόρντ προσέκρουσε στο έδαφος μόλις 1,6 χιλιόμετρα μετά την απογείωσή του. Ο “Ιντινάνα Τζόουνς” βγήκε ζωντανός αλλά σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του, σύμφωνα με τον βοηθό του αρχηγού της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Πάτρικ Μπάτλερ.

«Είναι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι εντάξει. Τραυματισμένος αλλά εντάξει», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γιος του Φορντ, Μπεν. «Είναι ο θαρραλέος άνδρας που ξέρετε όλοι. Είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος».

Σύμφωνα με το TMZ ο Φορντ υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι και παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία. Αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Κάρλος Λούγκο 63 ετών, δήλωσε στο Reuters ότι βρισκόταν στη μέση ενός παιχνιδιού γκολφ όταν είδε ένα αεροπλάνο που πίστευε ότι είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα, να χάνει τον έλεγχο και να κάνει στροφή προς τα πίσω σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στον διάδρομο.

«Όταν πέταξε πάνω από τα κεφάλια μας ξέραμε ότι δεν προλάβαινε να γυρίσει στο αεροδρόμιο», είπε ο Λούγκο.

Τη στιγμή που στον Φορντ παρέχονται οι πρώτες βοήθειες έχει καταγραφεί σε video το οποίο εξασφάλισε το TMZ.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ατύχημα του Χάρισον Φορντ με το αεροσκάφος:

Δείτε το βίντεο από το ατύχημα του Χάρισον Φορντ:

Διαβάστε γιατί στο χειρουργείο ο Χάρισον Φορντ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.