Ποια Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε: “έχασα το παιδί μου”

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε το παιδί της; Διαβάστε τι της συνέβη.

Κορίτσι των parties, ενίοτε μοντέλο, λατρεμένο παιδί του Ασλάνη αλλά και των εξωφύλλων περιοδικών της δεκαετίας του ’90.

Η γλυκιά ηθοποιός χρόνια τώρα πηγαινοέρχεται από τη Λάρισα στην Αθήνα λόγω του ψυχιάτρου άντρα της Σάκη Καλογερόπουλου που διατηρεί εκεί κλινική. Η Ηρώ Μουκίου μιλάει στο YOU και την Τζώρτζια Συρίχα αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Στην Αθήνα είχες μια άλλη ζωή η οποία γυρνάει τούμπα πηγαίνοντας στη Λάρισα. Σου κόστισε αυτό;

Ηρώ Μουκίου: Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη, δεν με πείραξε καθόλου. Και ακόμα είμαι ερωτευμένη, ευτυχώς. Αλλά τότε ήταν ο πρώτος ενθουσιασμός, δεν ένιωθα ότι μου έλειπε κάτι. Και μόνο που γύριζε ο άντρας μου σπίτι και εγώ από το θέατρο και συναντιόμασταν και ήταν και η Σταυρίνα μαζί μας δεν μου έλειπε τίποτα.

Με την κόρη σου μιλούσατε πολύ;

Ηρώ Μουκίου: Πάρα πολύ, δεν κουραζόμουν ποτέ να της εξηγώ. “Μαμά τι είναι αυτό;” και μεγαλώνοντας συζητούσαμε ακόμα πιο πολύπλοκες έννοιες τις οποίες έπρεπε να εξηγήσουμε. Πάντα ήμουν εκεί, “στρατιώτης” δίπλα της.

Γιατί δεν έκανες δεύτερο παιδί;

Ηρώ Μουκίου: Με πληγώνεις. Ήμουν έγκυος στα 40, όταν είμαστε με τον Σάκη φρεσκοπαντρεμένοι, και το έχασα στον τρίτο μήνα, παλινδρόμησε η κύηση. Και έτσι δεν το επιχείρησα ξανά γιατί φοβήθηκα, ήμουν μεγάλη και ήταν ρίσκο. Βλακεία μου. Έχει και ο Σάκης μια κόρη μεγάλη, που απέκτησε μωρό, έγινε παππούς! Το μωρό έχει γεννηθεί ίδια μέρα με τη Σταυρίνα!

Δείτε τη φωτογραφία με την Ηρώ Μουκίου:

hro moukiou

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.