Στην UEFA η ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ [video]

Πρωτοφανή ρατσιστική επίθεση δέχτηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Μετά τα απίστευτα επεισόδια στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, διεθνείς διαστάσεις παίρνει και η ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου, καθώς η FARE φέρεται να ενημέρωσε ήδη την UEFA για το περιστατικό.

Στη διάθεση της UEFA φέρεται να έχει φτάσει το βίντεο από το ντέρμπι, στο οποίο οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς το μπουθ που φιλοξενείτο η αποστολή του Ολυμπιακού, έχοντας στο στόχαστρό τους τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της πειραϊκής ΠΑΕ, είναι παράλληλα εκπρόσωπος της UEFA και της FIFA σε καμπάνιες κατά του ρατσισμού, με συνέπεια το θέμα να έχει πάρει ήδη διεθνείς διαστάσεις.

Η FARE (Football Against Racism in Europe) φέρεται να έχει ενημερώσει την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η FARE (Football Against Racism in Europe), που έχει πάντα την υποστήριξη της UEFA, της FIFA αλλά και της Ευρωπαϊκής Commission για τους στόχους της, έχει επιληφθεί του θέματος και γνωρίζει όλες τις πτυχές της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο μικροσκόπιο της FARE και κατ’ επέκταση των UEFA και FIFA, που πλέον θα παρακολουθήσουν πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία ο Ολυμπιακός προτίθεται να κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Δείτε τη ρατσιστική επίθεση κατά του Καρεμπέ από οπαδούς του Παναθηναϊκού:

Διαβάστε γιατί ο Μαρινάκης έκλεισε τον Αλαφούζο στο ασανσέρ και πόσο θα διαρκέσει η αναβολή του πρωταθλήματος που επέβαλε ο Κοντονής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.