Φουντώνει η κόντρα: Έξαλλος ο Τσίπρας με Κωνσταντοπούλου. Έδωσε εντολή να αποδοκιμαστεί

Γιατί είναι έξαλλος ο Τσίπρας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Σφοδρότατη ενόχληση έχουν προκαλέσει στον Αλέξη Τσίπρα οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις νομιμοποίησης των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών βουλευτών, από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε το θέμα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, τους υπουργούς Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και Νίκο Παππά, καθώς και με τον πρώτο τη τάξει υπουργό Νίκο Βούτση. Όλοι εκτίμησαν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου κινείται αυτόνομα, προκαλώντας βλάβη στην εικόνα της κυβέρνησης.

Κατόπιν αυτού δόθηκε «πράσινο φως» στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδης να αποκηρύξει την ουσία των όσων είπε η Κωνσταντοπούλου. Ότι δηλαδή ενδέχεται να είναι άκυροι οι νόμοι της προηγούμενης Βουλής, αν ψηφίστηκαν με λιγότερες από 151 ψήφους και δεν ήταν παρόντες οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες βουλευτές.

«Όταν η κυβέρνηση θέλει να ακυρώσει ένα νόμο, θα το κάνει με νομοθετικές πρωτοβουλίες των υπουργών», δήλωσε στο Mega, και όλοι κατάλαβαν.

Ακολούθησε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος είπε με νόημα ότι αδυνατεί να καταλάβει την προσέγγισή της. «Θα ήθελα να παρουσιαστεί ένας προβληματισμός και κάποια επιχειρήματα σε μεγαλύτερο βάθος από την ίδια προφανώς», πρόσθεσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά. Και επισήμανε ότι δεν πρέπει να μπερδεύει τη θέση της ως προέδρου της Βουλής με το ρόλο της ως πολιτικού στελέχους.

Στο ίδιο μήκος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Φίλης, ο οποίος χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις της, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν τις συμμερίζεται.

Διαβάστε γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν «γουστάρει» να ψηφίζει μνημόνια και γιατί τα βρήκε σκούρα ο Τσίπρας με Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.