Κορινθίου-Αϊβάζης: Η αλήθεια για το διαζύγιο και την επίσκεψη στον δικηγόρο

Ποια η αλήθεια για το διαζύγιο Κορινθίου-Αϊβάζη;

Απειλήθηκε η ευτυχία του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου όταν γκρίζα σύννεφα εμφανίστηκαν στον γάμο τους και λίγο έλειψε να δώσουν τέλος σε αυτόν.

Το ζευγάρι, ύστερα από έναν ακόμα έντονο καβγά, λόγω σκηνής ζηλοτυπίας του ηθοποιού αποφάσισαν θυμωμένοι να προσφύγουν σε δικηγόρο καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν έδειχναν αξεπέραστα εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με τη real οι Αϊβάζης-Κορινθίου ήταν αποφασισμένοι και οι δύο να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου και μάλιστα έφτασαν μέχρι την πόρτα δικηγορικού γραφείου όμως ευτυχώς, η αγάπη που μοιράζονται και η λογική υπερίσχυσαν και έτσι κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιάννης Αϊβάζης, αντιλαμβανόμενος την πίεση που είχε ασκήσει στη σύζυγό του λόγω της ζήλειας του, επέστρεψε σε εκείνη με ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια.

Όλοι όσοι γνωρίζουν τον έρωτα που συνεχίζουν να μοιράζονται οι δυο τους, ελπίζουν πως αυτή η κρίση που πέρασαν δεν θα επιστρέψει ξανά αν και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Προς το παρόν, οι δυο τους δηλώνουν ευτυχισμένοι και έχουν αφήσει στην άκρη τα προβλήματα που τους χωρίζουν καθώς τα συναισθήματα που μοιράζονται είναι πολύ πιο δυνατά από ό,τι μία σκηνή ζήλειας που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στον χωρισμό.

Διαβάστε ποια η ηλικία της Μαρίας Κορινθίου και πώς αποκάλεσε η Κορινθίου την Καραβάτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.