Έξαλλος ο Μανώλης Γλέζος: Γιατί αποκάλεσε “γυναίκα” τον Αντώνη Σαμαρά

Γιατί ο Μανώλης Γλέζος αποκάλεσε “γυναίκα” τον Αντώνη Σαμαρά;

Τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στη βουλή, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, μέσω της ιστοσελίδας kinisienergoipolites.blogspot.gr.

Το φραστικό επεισόδιο μεταξύ της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αντώνη Σαμαρά, ξεκίνησε από τον τρόπο, με τον οποίο ο Σαμαράς θέλησε να υπερασπιστεί το Σταύρο Παπασταύρου και είπε:

“Μιλήσατε για δικό μου συνεργάτη, επειδή εγώ είμαι της ευθείας, της αντρικής σχολής” είπε ο κ. Σαμαράς, τον οποίο διέκοψαν, οι αντιδράσεις των βουλευτών και η κ. Κωνσταντοπούλου που τον κάλεσε να μην υποτιμά τις γυναίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μανώλη Γλέζου:

“Στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου είχε συλληφθεί μια ομάδα αγωνιστών και αγωνιστριών. Όλοι οι άντρες υπέγραψαν δήλωση αποκήρυξης της ιδεολογίας, εκτός από έναν, τον Πορφύρη Κονίδη, δικηγόρο και συγγραφέα.

Στο στρατοδικείο όπου παραπέμφθηκαν, όσοι δεν υποχώρησαν, διότι αδίκημα ήταν η ιδεολογία, η Κρέουσα (τότε) και μετά Κρέουσα Κονίδη, δικηγόρος, οταν συναντήθηκαν, είπε στον Πορφύρη Κονίδη: “Συγχαρητήρια φέρθηκες σαν γυναίκα”.

Διαβάστε ποιο το φραστικό επεισόδιο Σαμαρά-Κωνσταντοπούλου και πώς ο Σαμαράς υπονομεύει τον Καραμανλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.