Ελένη Μενεγάκη: ποια η άγνωστη ιστορία για την τέταρτη γέννα

Ποια είναι η άγνωστη ιστορία για την τέταρτη γέννα της Ελένης Μενεγάκη;

Τώρα που όλα πήγαν καλά και η τρίτη κόρη της Ελένης Μενεγάκη γεννήθηκε και μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, ήρθε η ώρα να σας πούμε την ιστορία για το πως η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στο Ιάσω.

Σύμφωνα με το instyle.gr στις 7 και κάτι η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο μαιευτήριο των βορείων προαστίων από το υπόγειο γκαράζ για να γλιτώσει από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς των paparazzi.

Με άκρα μυστικότητα η Ελένη Μενεγάκη πέρασε μέσα από τα αποδυτήρια και για να ανέβει στον 7ο όροφο στη vip πτέρυγα του Ιάσω χρησιμοποίησε το ασανσέρ των γιατρών.

Ττο δωμάτιο της Ελένης Μενεγάκη ήταν δίπλα σε αυτό της Γκαλένας Βελίκοβα που γέννησε μερικές μέρες πριν και εκεί την ετοίμασαν για τον τοκετό. Τα υπόλοιπα τα έχετε ήδη διαβάσει πολλές φορές μέχρι τώρα.

Για ακόμα μια φορά να ευχηθούμε στην παρουσιάστρια να της ζήσει το μωρό και να είναι όλοι μαζί με το Μάκη Παντζόπουλο μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Διαβάστε πώς αντέδρασε ο Ματέο Παντζόπουλος αφού γέννησε η Ελένη Μενεγάκη και ποιο το πρώτο μήνυμα της Μενεγάκη στο μαιευτήριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.