Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη στα 45 της: το φύλο του μωρού και ο τοκετός

Σε ποιο μαιευτήριο πήγε η Ελένη Μενεγάκη; Διαβάστε πώς γεννάει το 4ο παιδί η Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός εκπομπής βρέθηκε το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου η Ελένη Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη κάθισαν «στο πόδι» της και φρόντισαν να ενημερώσουν τους τηλεθεατές για την απουσία της παρουσιάστριας, λέγοντας πως δεν οφείλεται στην αργία της 25ης Μαρτίου, αλλά σε άλλο λόγο!

Λίγο νωρίτερα πέρασε την είσοδο του ΙΑΣΩ η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία απουσίαζε από το πλατώ της εκπομπής της, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com.

Δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μην έχει γεννήσει από το πρωί δεν ευσταθούν. Πάντως, εδώ και λίγα λεπτά δέχεται τις πρώτες ευχές στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελένη Μενεγάκη αναμένεται σε λίγες ώρες να γεννήσει και να κρατά το τέταρτο παιδί της στην αγκαλιά της, αφού θα προχωρήσει σε καισαρική επέμβαση.

Παρά το γεγονός ότι, η παρουσιάστρια του Alpha Ελένη Μενεγάκη τηρούσε σιγήν ιχθύος αναφορικά με την εγκυμοσύνη της, άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον, αποκάλυψαν πως περιμένει κορίτσι.

Διαβάστε ποια είναι η ατάκα της Κάτιας Δανδουλάκη στην Ελένη Μενεγάκη για το παιδί της και ποια είναι η πιο ακριβή παπαράτσι φωτογραφία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.