Γέννησε η Μενεγάκη: Κρίσιμες εξετάσεις, τι δήλωσε ο γυναικολόγος της Γιώργος Σταματίου

Τι δήλωσε ο γυναικολόγος της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Σταματίου, για τη γέννα και τις κρίσιμες εξετάσεις;

Μετά το θρίλερ της εβδομάδας που τελείωσε, η Ελένη Μενεγάκη γέννησε στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ το απόγευμα της Κυριακής, όμως τελικά δεν γέννησε αγόρι, όπως περίμεναν πολλοί.

«Η Ελένη μπήκε στο μαιευτήριο σήμερα. Αυτή τη στιγμή γίνονται κάποιες εξετάσεις και μέσα στις επόμενες 1-2 ώρες αναμένεται να γεννήσει» δήλωσε ο προσωπικός γυναικολόγος της Μενεγάκη, Γιώργος Σταματίου, συμπληρώντας: «Είναι πολύ ευτυχισμένη και φυσικά ανυπομονεί!».

Έξω από το ΙΑΣΩ την έχουν «στήσει» δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι και γενικά επικρατεί ο κακός χαμός. Πανικός έχει δημιουργηθεί και στο Twitter, όπου οι followers της εύχονται στη Μενεγάκη για το μωρό.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ η Ελένη Μενεγάκη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, τον 12χρονο Άγγελο, τη 10χρονη Βαλέρια και την 7χρονη Λάουρα.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έγιναν ζευγάρι το 2010, ενώ πρόσφατες πληροφορίες έκαναν λόγο για επισημοποίηση της σχέσης τους μέσω υπογραφής συμφώνου συμβίωσης.

Διαβάστε πόσο ζυγίζει και σε ποιον μοιάζει το μωρό της Μενεγάκη, αλλά και γιατί φοβόταν να γεννήσει με καισαρική η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.