Γέννησε η Μενεγάκη: Γιατί οδηγήθηκε στην καισαρική, τι φοβόταν

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να γεννήσει το 4ο παιδάκι της. Γιατί φοβάται την καισαρική;

Η Ελένη Μενεγάκη γεννάει από μέρα σε μέρα το τέταρτο παιδάκι της σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, και ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος, αφού ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Η ίδια επισκέφθηκε υπό άκρα μυστικότητα γνωστό μαιευτήριο στα βόρεια προάστια και ετοιμάζεται να γεννήσει με καισαρική το μωρό της.

Ο γυναικολόγος της Ελένης Μενεγάκη, είναι ο Δρ. Σταματίου, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του ΙΑΣΩ.

Έξω από το μαιευτήριο του νοσοκομείου, υπάρχει πληθώρα δημοσιογράφων και συνεργείων που… καραδοκούν για την είδηση.

Η 45χρονη παρουσιάστρια ξεκίνησε να γεννάει με καισαρική τομή το κοριτσάκι της κάνοντας μπαμπά για πρώτη φορά τον αγαπημένο της σύντροφο Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι μια χαρά στην υγεία της, έχει ακόμη τρία παιδιά από το γάμο της με τον Γάννη Λάτσιο τον 13χρονο Άγγελο, την 10χρονη Λάουρα και την 7χρονη Βαλέρια.

Η Ελένη Μεναγάκη ωστόσο φοβάται πολύ την καισαρική όπως αποκαλύπτει άρθρο του tvshow:

Και μπορεί η Ελένη να δείχνει καθημερινά χαρούμενη στην εκπομπή της ωστόσο είναι αρκετά φοβισμένη καθώς πλησιάζει η στιγμή της γέννας. Σ΄αυτή την εγκυμοσύνη φοβάται όσο ποτέ ίσως γιατί πλέον η ηλικία της κάνει από μόνη της την εγκυμοσύνη «υψηλού κινδύνου».

Πάνω απ΄όλα θέλει να είναι καλά το παιδί της ωστόσο τρέμει στην ιδέα της νάρκωσης και της καισαρικής κι ας μην είναι η πρώτη φορά που θα γεννήσει με τον τρόπο αυτό. «Οι αγωνίες της είναι καθημερινές και όσο να προσπαθεί να τις κρύψει δεν τα καταφέρνει. Το ήθελε πολύ αυτό το παιδί γι΄αυτό τρέμει μη συμβεί το παραμικρό. Για τον λόγο αυτό δεν έχει αναφερθεί και ποτέ δημοσίως στην εγκυμοσύνη της. Φοβάται τόσο πολύ το κακό μάτι που δεν θέλει να ρισκάρει τίποτα» αναφέρει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον.

Στο μεταξύ, έχει ήδη γράψει τις εκπομπές της Μεγάλης εβδομάδας-τότε που θα έχει ήδη γεννήσει-και μάλιστα στην εκπομπή της Μεγάλης Τρίτης καλεσμένη θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Θέλει να τα προετοιμάσει όλα ώστε να πάει απερίσπαστη στο μαιευτήριο κι αν όλα πάνε καλά, να χαρεί τις στιγμές με τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι, όπου ειδικά για τον πρώτο μήνα έχει προσλάβει μια μαία να βρίσκεται καθημερινά δίπλα της.

Διαβάστε πόσο ζυγίζει και σε ποιον μοιάζει το μωρό της Μενεγάκη και γιατί έμεινε έγκυος στο μωρό του Ματέο η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.