Αγωνία για τη Μενεγάκη, χαμός στο μαιευτήριο: πόσα κιλά πήρε σε κάθε εγκυμοσύνη

Στο μαιευτήριο για να γεννήσει η Ελένη Μενεγάκη. Πόσα κιλά πήρε σε κάθε εγκυμοσύνη;

Εδώ και καιρό όλοι κάνουν υποθέσεις για το πότε γεννάει ακριβώς η Ελένη Μενεγάκη.

Φαίνεται οτι έφτασε η μέρα που η Ελένη Μενεγάκη θα μπει στο μαιευτήριο Ιασώ για να καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειας της.

Η αγωνία της Ελένης Μενεγάκη και των συγγενών της είναι μεγάλη, καθώς κάθε γέννα γυναίκας 45 ετών εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Το μαιευτήριο ΙΑΣΩ, το οποίο εμπιστεύθηκε η Ελένη, είναι σε αναβρασμό προκειμένου να είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο.

Μαιευτήρας-Γυναικολόγος της Ελένης Μενεγάκη, είναι ο Γιώργος Σταματίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ΔΣ του ΙΑΣΩ. Η σταρ γέννησε μέσα στο χειρουργείο, μετά από απόφαση του γιατρού της.

Η πολύτεκνη Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να διαιρέσει πλέον την αγάπη της σε 4 κομμάτια καθώς τώρα πια έχει και τέταρτο παιδάκι, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Σε κάθε της εγκυμοσύνη η Ελένη Μενεγάκη έπαιρνε μέσο όρο 12 με 14 κιλά και η τέταρτη κύηση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες από κάθε εγκυμοσύνη της 45χρονης παρουσιάστριας.

Ο πρώτος “καρπός” του έρωτά της Ελένης Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, ήταν ο Άγγελος – Ιωάννης το 2002. Όσο έλειπε από την εκπομπή “Πρωινός Καφές” στον ΑΝΤ1 την αντικατέστησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος τότε βρισκόταν και το “Fame Story 1″.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Μενεγάκη είχε κάνει μια φωτογράφιση μεταξύ αυτών στις διακοπές της όταν ήταν έξι μηνών. “Aυτή η φωτογραφία με παραπέμπει σε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Ήμουν έξι μηνών και έτσι όπως βγήκε η κοιλιά μου στο εξώφυλλο, η μητέρα μου νόμιζε ότι γεννάω και με πήρε τηλέφωνο για να δει εάν γέννησα. Της είπα πως δεν γεννάω, απλά βγήκε η κοιλιά μου μεγάλη”.

Παράλληλα, το όνομα δεν το επέλεξε τυχαία αφού μόλις τον κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της στο μαιευτήριο τον αποκάλεσε “Άγγελέ μου”.

Το 2005 η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν πλέον στη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον Alpha. Την ίδια περίοδο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τη Λάουρα.

Τόσο στην προηγούμενη όσο και σε αυτήν την εγκυμοσύνη η Ελένη Μενεγάκη πήγαινε συνεχώς στην κουζίνα της εκπομπής και “τσιμπολογούσε” από αυτά που είχε φτιάξει ο σεφ της εκπομπής. Μέσα στους δύο πρώτους μήνες αφότου γέννησε έχασε περίπου 15 κιλά. Όσο για το όνομα της μικρής, υπάρχουν δύο εκδοχές: η πρώτη αναφέρει ότι το επέλεξε η Νατάσα Θεοδωρίδου και η δεύτερη ο Γιάννης Λάτσιος.

Τρία χρόνια μετά, στον κόσμο ήρθε η Βαλέρια. Η μικρότερή της κόρη, είναι και το παιδί που μοιάζει περισσότερο σε εκείνη. Η εγκυμοσύνη της κύλησε ομαλά και όπως και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες η Ελένη Μενεγάκη πήρε 14 περίπου κιλά.

Το όνομα της μικρής χρειάστηκε αρκετή έρευνα για να αποφασιστεί: «Γράφω ονόματα σε χαρτιά, τα προβάρω να δω πώς ακούγονται, μετά τα γράφω να δω πώς γράφονται, τα συνδυάζω με το επίθετο. Το ξέρω, δεν πάω καλά, είμαι μάνα-ψώνιο, το ομολογώ. Θέλω να ξέρει το παιδί μου αύριο ότι οι γονείς του έψαχναν να του βρουν όνομα επτά μήνες».

Η Ελένη Μενεγάκη καθόλη τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης δεν παραδέχθηκε το ευχάριστο. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε όμως με τη σιωπή της καθώς η ευτυχία που θα έφερνε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Η 45χρονη πρόσθεσε 13 κιλά στη σιλουέτα της ενώ η γκαρνταρόμπα της περιελάμβανε αέρινα φορέματα που έκρυβαν με στιλ την φουσκωμένη της κοιλίτσα μέχρι να περάσει για τέταρτη φορά την πόρτα του μαιευτηρίου.

Διαβάστε τι απάντησε η Μενεγάκη για το αν γέννησε στο ΙΑΣΩ και γιατί φοβάται να γεννήσει με καισαρική η Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.