Σε κατάσταση σοκ η Μιρέλλα Μανιάνι για την… πολυτελή της BMW

Γιατί η Μιρέλλα Μανιάνι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ;

Σοκαρισμένη φαίνεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Μιρέλα Μανιάνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η χρυσή Ολυμπιονίκης, το πρωί του περασμένου Σάββατου κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού της, που βρίσκεται στην περιοχή της Βουλιαγμένης, για να μπει στο αυτοκίνητό της, αλλά δυστυχώς… αυτό είχε κάνει “φτερά”.

Όπως αποκαλύπτει ιστοσελίδα, η όμορφη αθλήτρια Μιρέλλα Μανιάνι την προηγούμενη μέρα είχε επιστρέψει κουρασμένη και αργά στο σπίτι της, κάτι που την έκανε να αμελήσει να βάλει στο γκαράζ το πολυτελές αυτοκίνητό της, μάρκας ΒΜW, με αποτέλεσμα να το αφήσει εκτεθειμένο στην άκρη του δρόμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η κα.Μανιάνη κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της νύχτας, φαίνεται να άκουσε κάποιους έντονους θορύβους κάτω από το σπίτι της και ενώ ξύπνησε, το μυαλό της δεν πήγε στο κακό.

Την επόμενη μέρα όμως, η ίδια διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό της δεν υπήρχε έξω από το γκαράζ της πολυκατοικίας της, κατάλαβε πως έχει πέσει θύμα κλοπής και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης, το τελευταίο διάστημα δεν έχουν παρατηρηθεί παρόμοια κρούσματα.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με την κοιλιά τούρλα και γιατί η Ιωάννα Πηλιχού βρέθηκε στη φυλακή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.