Ποιος υπουργός κολλητός του Τσίπρα παίρνει συμβουλές από τον Ρουσόπουλο. Βοήθεια μας

Ποιος υπουργός κολλητός του Τσίπρα παίρνει συμβουλές από τον Ρουσόπουλο;

Το vima.gr προχώρησε σε μία αποκάλυψη με πολλαπλό πολιτικό ενδιαφέρον. Αναφέρει ότι ένας από τους συνομιλητές του υπουργού Επικρατείας και στενότατου συμβούλου του Πρωθυπουργού Ν. Παππά δεν είναι άλλος από τον Θ. Ρουσόπουλο. Ναι, δεν διαβάσατε λάθος, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου επί κυβερνήσεως Καραμανλή συνομιλεί με τον κ. Παππά και ανταλλάσσουν απόψεις επί θεμάτων… επικοινωνίας.

Προσφάτως μάλιστα εθεάθησαν σε γνωστή καφετέρια στο Ψυχικό (ήταν μαζί τους και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θ. Μιχόπουλος – ο γνωστός για τα e-mail που αποστέλλει καθημερινώς για την κυβερνητική γραμμή). Οι κ.κ. Ρουσόπουλος και Παππάς γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Οπως γνωρίζει ο κ. Ρουσόπουλος και τον Στέλιο Παππά. Τώρα θα πείτε ποιος είναι ο Στέλιος Παππάς. Είναι πατέρας του Νίκου Παππά, παλαιό στέλεχος της Αριστεράς (είναι ο άνθρωπος που στεκόταν δίπλα στον κ. Τσίπρα όταν ο Πρωθυπουργός κατέθετε λουλούδια στην Καισαριανή). Σκέφτονται μάλιστα στο Μαξίμου να τον τοποθετήσουν ως συντονιστή της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα αναρωτηθείτε τι είδους συζήτηση μπορεί να κάνουν οι κ.κ. Ρουσόπουλος και Παππάς και μάλιστα να συναντώνται σε δημόσιο χώρο, όπως οι καφετέριες του Ψυχικού. Ο κ. Παππάς ζητούσε τη γνώμη του για το πώς χειρίστηκε τα θέματα της ΕΡΤ, των συχνοτήτων και της αδειοδότησης των σταθμών. Μου είπαν μάλιστα ότι ο κ. Παππάς κρατούσε και σημειώσεις για όλα αυτά που άκουγε από τον κ. Ρουσόπουλο.

Δείτε την άγρια γιούχα σε Μπακογιάννη, Ρουσόπουλο στην ΕΣΗΕΑ και ποιοι 2 μυστικοσύμβουλοι του Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.