Άγιος Παΐσιος: Ποια η συγκλονιστική προφητεία του για τον Γιάνη Βαρουφάκη

Ποια η συγκλονιστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για τον Γιάνη Βαρουφάκη;

Ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει την έλευση του Γιάνη Βαρουφάκη στην πολιτική σκηνή, μιας και σε μία προφητεία του φαίνεται να τον «φωτογραφίζει»…

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε το περιοδικό «Χάι», ο Γέροντας Παΐσιος φαίνεται να είχε προφητεύσει πως «Ένας ψηλός άνδρας θα σώσει την Ελλάδα».

paisios-varoufakisΚι αν το εξώφυλλο του περιοδικού σοκάρει, το άρθρο στο εσωτερικό του περιοδικού κυριολεκτικά συγκλονίζει. Γράφει ότι ο Παΐσιος είχε προβλέψει την οικονομική κρίση και ότι τόνιζε στις καλόγριες της Μονής Σουρωτής στη Χαλκιδική τα εξής:

«Ο λαός θα περάσει πολλά βάσανα, δεν θα έχουν συμμάχους, ξένοι λαοί θα θελήσουν να του κάνουν κακό, όμως, μετά από μεγάλες δοκιμασίες σχεδόν πέντε χρόνων, ο Θεός θα φροντίσει να βγάλει τον κόσμο από την δοκιμασία και θα του στείλει τον σωτήρα του που θα είναι ένας γεροδεμένος άνδρας, που η μάνα του θα έχει αποδημήσει εις Κύριον. Θα αναστατώσει τα πάντα. Η φήμη του θα φτάσει μέχρι τον ουρανό. Θα είναι σκληρός σαν ατσάλι. Θα αντέχει τον πόνο και τις κακουχίες. Θα κρατάει έναν πυρσό, θα είναι μπροστά και θα καθοδηγεί τους ανθρώπους που θα τους βγάλει από τα σκοτάδια στο φως της ευτυχίας. Όλα θα γίνουν με κόστος. Ο ψηλός άνδρας θα σταλεί από τον Ύψιστο να τραβήξει τη χώρα από το γκρεμό και να τραβήξει το κάρο της δυστυχίας σχεδόν μόνος του. Δεν θα έχει άλλους δίπλα του, γιατί θα είναι ο απεσταλμένος του Μεγαλοδύναμου να επιτελέσει έργο πέρα από τα ανθρώπινα και τα κοινά. Ο άνδρας αυτός θα είναι ο σωτήρας που ο λαός θα αγαπήσει και θα αναγάγει σε αρχηγό του.»

Και συμπεραίνει εκ των ανωτέρω το περιοδικό:

«Ο Άγιος Παϊσιος αναφερόταν στον Γιάνη Βαρουφάκη. Η προφητεία πραγματοποιήθηκε. Είκοσι χρόνια πριν είχε δρομολογηθεί με θεία παρέμβαση ο ρόλος που θα διαδραμάτιζε στην παρούσα οικονομική κρίση. Το όνομά του έγινε γνωστό στην οικουμένη. Το στιλ του, ο τρόπος ζωής του, η προσωπικότητά του, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των λαών της γης. Ο ψηλός σωτήρας ήρθε. Να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα…»

Μένει να δούμε αν ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επιβεβαιώσει τις προφητείες του Γέροντα.

Διαβάστε τι προφήτευσε ο Άγιος Παΐσιος για Γ Παγκόσμιο Πόλεμο και Ελλάδα και τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τον Τσίπρα και βγήκε αληθινό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

15 Σχόλια

  1. Ο Παϊσιος είπε ότι θα πάρουμε και την Κωνσταντινούπολη. Να την πάρουμε. Έχει 15 εκατομμύρια κόσμο, 60€ την ημέρα φτάνουν για όλους. Να πάρουμε και την Μικρά Ασία και μετά την Άγκυρα. Τα κατεχόμενα ας τα κρατήσει η Τουρκία να μην μας λένε αχάριστους στον ΟΗΕ.

  2. Τώρα που είδαμε όλοι πώς μας κατάντησε ο (Μπ)αρουφάκης τί έχετε να πείτε;

  3. βαλε διπλα διπλα βαρουφακη και Νταισελνμπλουμ και θα δεις ποιος ειναι ο ψηλος που θα μας σωσει 😉

  4. αχαχαχαχαχα…. Έλεος, Παναγία μου… Ο Θεός πέθανε και σάπισε παιδιά… Τον πρωτομύρισε ο Νίτσε τον προηγούμενο αιώνα και εσείς ακόμα ψάχνεται ποιος είναι ο ψηλός που είπε ο Παϊσιος… Όχι άλλο κάρβουνο, ωρέ!!!

  5. Άντε…και βοήθεια μας!!Δεν έχετε να προτήνετε κάτι άλλο; Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς…ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ!

  6. Πώς βαζετε στο στομα σας το ονομα αυτου του Αγιου?
    Εσεις που ορκιστηκατε πολιτικα!
    Εσεις που κατα συντριπτικη πλειοψηφια ΔΕΝ πιστευετε!
    Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα?
    Αλητες!

  7. 1. Το μοναστήρι είναι στο Δήμο Θέρμης (Θεσσαλονίκη) και όχι Χαλκιδική
    2. Γιατί να χρησιμοποιείτε τις προφητείες Του προπαγανδιστικά????

  8. Για τη Ζωη τι ειπε ο Παισιος;; Οτι ειναι η προσωποποιηση της φρενοβλαβειας; Ελεος ρε παιδια! Μπορει να εισαστε ανθελληνες ας εισαστε τουλαχιστον ρεαλιστες!

  9. χαχαχαχα καλα οι δημοσιογραφοι εχετε καταντησει γελιοι ο αγιος παισιος ειπε αυτος που θα σωσει την ΕΛΛΑΔΑ δεν θα ειναι πολιτικος και θα ειναι Χριστιανος Ορθοδοξος!!!

  10. Η οποία προφητεία που ήτανε γραμμένη τόσα χρόνια; Δεν μας είπατε.
    Ένα άκυρο site επικαλείται ένα άκυρο περιοδικό. ΕΛΕΟΣ ! ! !

  11. Ο Παισιος ποτε δεν ειπε αυτα που γραφετε, ακολουθοι του συριζα. Νομιζετε οτι τρωμε κουτοχορτο? προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ο βαρουφακης ειναι απεσταλμενος του Θεου για να παμε να υποστηριξουμε τον συριζα? Μα ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? Τι να πει κανεις για αυτα που γραφετε? απο ποτε ειστε εσεις καταλληλοι και φωτισμενοι για να συμπεραινετε σε ποιον αναφερονται τα λογια ενος Γεροντα, εαν τα ειχε πει?
    “Και συμπεραίνει εκ των ανωτέρω το περιοδικό: Ο Άγιος Παϊσιος αναφερόταν στον Γιάνη Βαρουφάκη” . Συμπεραινει το περιοδικο, με ποια ιδιοτητα??? αντε ρε βλαμμενοι παραπερα, αντε ρε σουργελα!

  12. Η προφητεία ισχύει, αλλά δεν είναι για τον Βαρουφάκη. Είναι για έναν “Ιωάννη”, άνθρωπο του Θεού, άγνωστον σε εμάς, ο οποίος θα υποδειχθεί με θεϊκή παρέμβαση, ΜΕΤΑ το τέλος του πολέμου που είναι να γίνει, με την καταστροφή της Τουρκίας από τους Ρώσους και την επανάκτηση της Κωνσταντινούπολης. Θα χριστεί “Βασιλέας” και θα ποιμάνει το λαό με σύνεση και αγάπη.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines