Πήρε φωτιά το twitter: Πώς συνέχισαν τον επικό καυγά τους Παπαδάκης και Άδωνις

Πώς συνέχισαν τον επικό καυγά τους Παπαδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης μέσω τηλεόρασης και twitter;

Συνέχεια στην κόντρα τους που ξεκίνησε χθες έδωσαν σήμερα οι Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Παπαδάκης.

Έτσι, μετά το «γλείφεις τον Τσίπρα» του βουλευτή προς τον παρουσιαστή και το «είσαι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας» του Γιώργου Παπαδάκη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη που ακούστηκαν στη χθεσινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής σήμερα αποφάσισε να δώσει συνέχεια στην κόντρα.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την αντίδρασή του στη χθεσινή εκπομπή της 25ης Μαρτίου, ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε ότι «σε αυτήν εδώ την εκπομπή δεν θα ξαναέρθει ο Γεωργιάδης».

«Δεν θα ξαναέρθει γιατί εγώ “τσιμπάω”», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι πήρε την απόφαση αυτή «για να μη φανεί ότι στήνουμε μια ιστορία για να κάνουμε τηλεθέαση».

Ωστόσο, ο Παπαδάκης πέταξε και μια «μπηχτή» προς τους συναδέλφους του, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκαν ορισμένοι συνάδελφοί μου που ίσως να ξέχασαν την τηλεόραση».

Φυσικά, άμεση ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω Twitter απάντησε στον παρουσιαστή: «Συμφωνώ, διότι κι εγώ δεν προτίθεμαι να ξαναπάω, δεν είναι ωραία εικόνα… από μακριά και αγαπημένοι…».

Διαβάστε γιατί έδωσε on air ο Παπαδάκης στον Άδωνι ένα χαρτί υγείας και γιατί η Κωνσταντοπούλου έδιωξε Γεωργιάδη και Λοβέρδο από τη Βουλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.