Καιρός Πάσχα 2015: Πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα για τα ιστορικά δεδομένα. Τι να περιμένουμε

Πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα προβλέπει η πρόγνωση καιρού για το Πάσχα 2015.

Πρωτοφανές για τα καιρικά ιστορικά δεδομένα, θα είναι να χιονίσει μέσα στις γιορτές του Πάσχα 2015.

Αν και ο καιρός φτιάχνει και μάλιστα με ζέστη, από την Δευτέρα 30 Μαρτίου και μετά, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει και στους 24-25 βαθμούς Κελσίου, ο χειμώνας θα επανέλθει στις αρχές του Απριλίου με πτώση της θερμοκρασίας, βοριάδες, καταιγίδες, ακόμα και χιόνια.

Ωστόσο, δεν θα χαρούμε για πολύ, καθώς προς τα τέλη της άλλης εβδομάδας και μετά, σταδιακά ο καιρός θα χαλάσει και πάλι, με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια, ενώ η κακοκαιρία ενδέχεται να συνεχιστεί και μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα ως και το Πάσχα.

Πρωτοφανές για τα ιστορικά δεδομένα του ελληνικού καιρού, θα είναι να χιονίσει μέσα στις γιορτές του Πάσχα 2015 στη χώρα μας και να εισβάλλει πολικό ψύχος, ωστόσο όπως τονίζει έγκυρη σελίδα καιρού της Ελλάδας, κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί τελευταία τον Απρίλιο του 2003 με χιόνια ακόμα και μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Θα είναι άκρως εντυπωσιακό να δούμε χιόνι μέσα στο Πάσχα 2015, καθώς κάθε χρόνο την τελευταία τουλάχιστον 10ετία, έχουμε κάνει Πάσχα με καλοκαιρία και θερμοκρασίες ακόμα και κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου. Τονίζεται επίσης πως μερικές περιοχές στην βόρεια, βορειοδυτική Ελλάδας, δεν αποκλείεται να κάνουν Πάσχα ακόμα και με ολικό παγετό.

Φυσικά και κάτι τέτοιο μας δείχνει πως η Άνοιξη φέτος δεν θα έρθει όπως όλα δείχνουν στη χώρα μας και θα μεταβούμε απευθείας στο Καλοκαίρι. Μάλιστα αν έχετε παρατηρήσει, τα δέντρα ακόμα δεν έχουν ανθίσει και ενώ έχουμε ήδη φτάσει στα τέλη του Μαρτίου…

Για να δούμε λοιπόν τι θα συμβεί ως τα μέσα του Απριλίου στον καιρό της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο μέχρι περίπου και τα μέσα του Απρίλη.

Διαβάστε την πρόγνωση καιρού για το Πάσχα και πότε θα καταβληθεί το δώρο του Πάσχα 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.