Πρωτοφανής επίθεση Πιπιλή σε Βαρουφάκη: “Είναι αδιάθετος και έδωσε μόνο…”

Τι δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή για τον Γιάνη Βαρουφάκη;

Σταριλίκι, πολυλογία, σύγχυση, αλαζονεία και γκάφες προσάπτει στον ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη η Φωτεινή Πιπιλή η οποία εξαπέλυσε επίθεσή εναντίον του μέσω του ΣΚΑΪ.

Η Φωτεινή Πιπιλή σχολίασε αρχικά τις συχνές εμφανίσεις του ΥΠΟΙΚ στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι «με το σταριλίκι του προκαλεί μεγάλη ζημιά και όχι έργο».

«Είναι αδιάθετος και έδωσε μόνο τρεις συνεντεύξεις σήμερα; όσο μιλάει δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει…» δήλωσε ειρωνικά. «Είχε πει επιπολαίως ότι “αν έρθει Αρμαγεδδών ας έρθει” είναι Αρμαγεδδών της επικοινωνίας, χρειάζεται φρένο από τον πρωθυπουργό στο προσωπικό του στυλ» τόνισε. «Οδηγούμαστε σε απομόνωση διπλωματική και οικονομική» προειδοποίησε στις δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η κ. Πιπιλή.

«Η σταθερότητα της χώρας δεν κερδίζει σε τίποτα από το σταριλίκι, την υπερβολή την αλαζονεία, την πολυλογία και τη δημιουργική σύγχυση του Βαρουφάκη κάνει μεγάλη ζημία και όχι έργο μιλώντας και εντός στην Ελλάδα και κυρίως στην Ευρώπη (…) Το κασκόλ του Βαρουφάκη των 500 ευρώ θα το πληρώσει η χώρα με 30 δισεκ. μνημόνιο» προειδοποίησε.

Η Φωτεινή Πιπιλή πρόσθεσε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης «κάνει μεγάλες γκάφες. Ήταν τρομερή γκάφα όταν υπερηφάνως δήλωσε ότι επαναπατρίστηκαν 700 εκατ ευρώ στις τράπεζες λόγω της δικής του πολιτικής, και μετά βγήκε το ΥΠΟΙΚ, το υπουργείο του, και τού είπε πρόκειται για τις συντάξεις του ΙΚΑ».

Διαβάστε πώς ο Βαρουφάκης θα καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και πώς χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης τον Γιάνη Βαρουφάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.