Πανικός στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: 20χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του στο Sofitel

Τραγικές σκηνές στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Γιατί ο 20χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του;

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Sofitel του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν ένας 20χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τη μητέρα του.

Ο 20χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά συνεχόμενα τη μητέρα του μπροστά στα μάτια του 10χρονου αδελφού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι του Sofitel άκουσαν τις φωνές της άτυχης μητέρας και πήγαν στο δωμάτιο όπου τη βρήκαν αιμόφυρτη.

Η 37χρονη μητέρα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό όπου οι γιατροί κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή, ενώ, ο ανήλικος αδελφός του δράστη μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Αγλαΐα Κυριακού.

Η 38χρονη από την Ρωσία την οποία τραυμάτισε πολλές φορές με μαχαίρι ο 20χρονος γιος της μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Σοφιτέλ, διέφυγε τελικά τον κίνδυνο.

Η οικογένεια είχε έλθει στην Αθήνα από τη Ρωσία για να επισκεφθεί τη διεθνή έκθεση γούνας που πραγματοποιείται σε εκθεσιακό κέντρο κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 20χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν στην Ρωσία.

Διαβάστε ποιοι είναι οι ύποπτοι για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας και πού βρήκαν το γιο της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε στη Βούλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.