Συνταγή της ημέρας: Σοφρίτο μοσχάρι με ξίδι βαλσαμικό και πάπρικα

Ένα υπέροχο πιάτο με τρυφερό μοσχάρι μαγειρεμένο με έντονα αρώματα από σκόρδο, ξύδι και μαϊντανό που παραδοσιακά φτιάχνεται στην Κέρκυρα, εδώ πιο φινετσάτο με την προσωπική πινελιά του Ανδρέα Λαγού.

Διαβάστε τη συνταγή για το σοφρίτο μοσχάρι με ξίδι βαλσαμικό και πάπρικα:

Μερίδες : 4
Χρόνος προετοιμασίας : 15m
Χρόνος ψησίματος : 1:15 h
Έτοιμο σε : 1:10 h

Υλικά συνταγής:

  • 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (μενταγιόν από κιλότο), σε λεπτές φέτες πάχους 0,5εκ.
  • αλεύρι για πασπάλισμα
  • 100γρ. ελαιόλαδο
  • 50γρ. βούτυρο
  • 6 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 10 κλωναράκια θυμάρι
  • 150γρ. κρασί λευκό
  • 100γρ. ξίδι λευκό βαλσαμικό
  • 250γρ. ζωμό κοτόπουλο ή βοδινό
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
  • κόκκους πολύχρωμο πιπέρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για το σοφρίτο με μοσχάρι, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!