The Voice: Δείτε τι είπε διαγωνιζόμενη από… “τζάκι” πριν ανέβει στη σκηνή! Χαμός στο facebook [video]

Τι είπε η Ιλάνα Καλλίτση πριν ανέβει στη σκηνή του The Voice και προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο;

Άθελα της η τραγουδίστρια με τις δηλώσεις της μετά το The Voice προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Tην Ιλάνα Καλλίτση την γνωρίσαμε στο The Voice το βράδυ της περασμένης Κυριακής κι εκεί μάθαμε πως είναι και εγγονή του πρώην υπουργού της Κύπρου, Νίκου Ρολάνδη.

Οι δηλώσεις της λίγο πριν ανέβει στην σκηνή προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις κυρίως όταν είπε πως προέρχεται από σοβαρή οικογένεια με πολιτικό παππού αλλά και με το βίντεο που την έδειχνε στο σπίτι της που είναι πολυτελέστατο.

Η ίδια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα τοποθετήθηκε… «Νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω πως με το «σοβαρή» οικογένεια, εννοούσα συντηρητική οικογένεια, και είχα συμπληρώσει μάλιστα: οικογένεια που ίσος δεν συμφωνεί με την απόφαση μου να τραγουδώ. Δεν ακούγονται όμως, όλα που λέμε, όπως είναι φυσικό, λόγω χρόνου. Είναι εντελώς έξω από τον χαρακτήρα μου να υποτιμούσα οποιοδήποτε από τα άλλα παιδιά του show, με πολλά από τα οποία έχουμε ήδη συνδεθεί και έχουμε εξαιρετική σχέση! Η πολιτική και άλλα πράγματα που έτυχε να υπάρχουν στην δίκη μου ζωή, «αναφέρθηκαν» ακριβώς για να φανεί ότι όλοι εδώ στο The Voice απ’ όπου κι αν προερχόμαστε έχουμε ένα κοινό πάθος και μια ζωή, την μουσική μας, και «γι’ αυτό» είμαστε εδώ, όλοι ίσοι και φίλοι κάνοντας αυτό που αγαπάμε και που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, και εσάς που μας κατακρίνετε και εσάς που μας χειροκροτάτε… Ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε καλύτερα! Καλό βράδυ».

Την ίδια στιγμή ακολούθησαν πολλά αρνητικά σχόλια αλλά και πολλά μηνύματα συμπαράστασης…

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ωστόσο η Ιλάνα Καλλίτση, στο The Voice, αφού κατάφερε να πείσει τον Μιχάλη Κουϊνέλη να πατήσει το κουμπί, με την υπέροχη φωνή της.

“Είχες πολύ άγχος και τρακ. Αλλά τώρα είσαι στο Voice” ήταν τα λόγια του Αντώνη Ρέμου που επίσης ενθουσιάστηκε με την νεαρή Ιλάνα. Ο Μιχάλης καλωσόρισε την Ιλάνα Καλλίτση στην ομάδα του και της είπε ότι όλα θα τα φτιάξουν μαζί!

Δείτε την Ιλάνα Καλλίτση και τον παππού της, καθώς και τα σχόλια που προκάλεσαν οι δηλώσεις της στο The Voice:

Διαβάστε ποια η 17χρονη Δάφνη που έχει μαγέψει τους coaches του The Voice και αν πέρασε ο γιος του Κονιτόπουλου στο The Voice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.