The Voice – Ρέμος: “Αρνήθηκες Βίσση και πας με Βανδή”. Έπαθαν πλάκα [video]

Ποια η παίκτρια του The Voice που χειροκρότησε όρθιος ο Ρέμος αλλά τελικά επέλεξε τη Βανδή;

Η Άννα Βιλλανίδη είναι 21 ετών και πήρε μέρος στην τρίτη blind audition του «The Voice 2».

Κατάγεται από την Κύπρο και είναι απόφοιτη Γραμματειακών Σπουδών. Η σχέση της με τη μουσική ξεκινά από τα 6 της χρόνια καθώς το τραγούδι αποτελούσε πάντα τη μεγάλη της αγάπη. Παίζει πιάνο, βιολί και είναι αυτοδίδακτη στην κιθάρα. Δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής, κάτι που την φοβίζει αρκετά, όμως πιστεύει στον εαυτό της και ήλπιζε πως θα τα καταφέρει στη blind audition.

Ερμήνευσε το «Clown» της Emeli Sande. Με τη μαγευτική φωνή της έκανε και τους τέσσερις coaches του The Voice να γυρίσουν και να την διεκδικήσουν με πάθος. «Ένιωσα την ραχοκοκαλιά μου να ανατριχιάζει», σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος.

Ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης την προσκάλεσε να ακολουθήσει την ομάδα των «Εραστών της τέχνης» που είναι η δική του ομάδα, η Δέσποινα Βανδή, χρησιμοποίησε τα μεγάλα μέσα, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ήταν η περσινή νικήτρια. «Αν θες να φτάσεις στην κορυφή, μόνο στη δίκη μου ομάδα θα έρθεις!», της είπε και η παίκτρια διάλεξε εκείνη.

Η Κύπρια Άννα Βιλλανίδη έκανε τους coaches του The Voice να δώσουν «μάχη» για το ποιος θα τη πάρει στην ομάδα του. Ο Αντώνης Ρέμος για να την καταφέρει της είπε να πάει στην ομάδα του καθώς ξέρει πώς είναι να συνεργάζεται με Κύπρια αφού έχει δουλέψει με την Άννα Βίσση.

Τελικά η παίκτρια επέλεξε την ομάδα της Δέσποινας Βανδή κάνοντας τον Αντώνη Ρέμο να απορεί και να της λέει: «Αποστάτρια της Κύπρου αρνήθηκες την Βίσση για να πας με την Βανδή». «Τι ιντριγκαδόρος είσαι ρε φίλε», του απάντησε η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε αν πέρασε στο The Voice o γιος του Κονιτόπουλου και πώς πάγωσαν οι κριτές με τη φωνή του Αλέξανδρου Μπαρμπούτη στο The Voice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.