Σάλος με Τραβόλτα-Κρουζ: Ποιο το gay μυστικό που κράτησε 30 χρόνια

Ποιο το μυστικό των Τραβόλτα και Κρουζ;

«Τρεις δεκαετίες πίσω, ο Τζον Τραβόλτα έδειξε ένα τεράστιο ενδιαφέρον για έναν όμορφο, ελάχιστα γνωστό ηθοποιό που τον έλεγαν Τομ Κρουζ – και τον πήρε μαζί του μακριά για μία εβδομάδα σε ένα απομονωμένο, άγριο μέρος…»

Έτσι αρχίζει το άρθρο του σκανδαλοθηρικού περιοδικού STAR με τίτλο «Τομ & Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό» που αναφέρεται στην υποτιθέμενη ομοφυλοφιλική σχέση των δύο πασίγνωστων ηθοποιών, μια σχέση που κρατά τριάντα χρόνια όπως υποστηρίζει το έντυπο.

Το άγριο και απομονωμένο μέρος στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα, δεν είναι άλλο από το δάσος του Όρεγκον, εκεί που βρίσκεται η σχολή της Σαϊεντολογίας.

«Ο Τζον κυριολεκτικά απέκτησε εμμονή με τον Τομ , αφού τον είδε στην ταινία “Risky Business”. Προσπαθούσε συνεχώς να γνωρίζει νέους ηθοποιούς που έδειχναν ότι θα έχουν μία καλή πορεία. Ανάμεσά τους έπιασε με μια ματιά τον Κρουζ», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο, ενώ πηγή του περιοδικού λέει:

«Ο Τζον είχε τη συνήθεια να θέλει να γνωρίζει νέους σέξι άντρες που θαύμαζε τη δουλειά τους- μου είπε ότι θέλει να συναντήσει τον Μπραντ Ντέιβις και τον Κρίστοφερ Ριβ όταν είδε τις ταινίες τους “Midnight Express” και “Superman”. Όταν είδε τον Τομ έβαλε τους ανθρώπους του να του διαμηνύσουν ότι θέλει πολύ να τον συναντήσει. Ο Τομ, κολακευμένος, συμφώνησε να συναντηθούν και έτσι έγινε. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα πολυτελές Γαλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς».

Επίσης, το περιοδικό ισχυρίζεται ότι «οι δυο τους κανόνισαν λίγο αργότερα μία απόδραση στο Όρεγκον, που ήταν εκείνη που άλλαξε τη ζωή του Τομ για πάντα, αν όχι και των δυο», αναφερόμενο σε μία εκδρομή που έκαναν το 1985, την περίοδο που ο Κρουζ έκανε σκληρή προετοιμασία για βελτίωση της φυσικής κατάστασής του για τον ρόλο του στην ταινία “Top Gun”, η οποία έγινε στο κέντρο της Σαϊεντολογίας .

Πηγή του Star ισχυρίζεται πως εκείνη η απόδραση “άλλαξε εντελώς τη ζωή του Τομ, αν όχι και του Τραβόλτα“.

Το δημοσίευμα συνεχίζει τονίζοντας πόσο καταλυτική ήταν αυτή η γνωριμία για τον 52χρονο πρωταγωνιστή του Top Gun αφού μέσω του Τραβόλτα τονίστηκε και το ενδιαφέρον του για τη Σαϊεντολογία.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται πολλά άλλα μέσα χαρακτηρίζοντας το “σαχλαμάρα” και απόλυτα κατασκευασμένο, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρονται στα περί “καπνού και φωτιάς”. Κατά καιρούς φήμες για ομοφυλοφιλικές σχέσεις έχουν ακουστεί τόσο για τον Τζον Τραβόλτα όσο και για τον Τομ Κρουζ.

Πάντως, κανείς από τους δύο “εραστές” δεν έχει απαντήσει δημοσίως – και ούτε πρόκειται μάλλον!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.