«Καλημέρα Ζωή, καληνύχτα Αλέξη». Το έντονο παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ποιο είναι το έντονο παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σύγκρουση Τσίπρα-Κωνσταντοπούλου;

Η δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά με αυτό που φαίνεται ως υποχώρηση στο γερμανικό καθεστώς, έχει προσωποποιηθεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορα πρόσωπα αλλά κυρίως στο πρόσωπο της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η «πολιτική κατάπαυση του πυρός» για τέσσερεις μήνες μπορεί να αξιοποιηθεί από το δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη (και φυσικά συνολικά τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) για να δημοσιοποιήσει στην διεθνή πολιτική σκηνή όλο το πλέγμα διαφθοράς, ναζιστοποιημένης και μαφιόζικης ταυτότητας, ολοκληρωτισμού, κλπ της πολιτικής, επιχειρηματικής και Μιντιακής ηγεσίας της Ε.Ε. και της Δύσης γενικότερα. Να δείξει σε όλους ότι έχουμε απέναντί μας εγκληματίες ως εχθρούς και ότι χρειάζεται να τους αντιμετωπίσουμε ποινικά και όχι νομικά ή πολιτικά.

Το δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη δεν έχει πείσει ότι τώρα μπορεί να το κάνει αυτό ειδικά με τον Αρχινονό Σόϊμπλε. Μόνο το γεγονός ότι αυτός ήταν παρών στις συνομιλίες χωρίς να έχει κάποια θεσμική δικαιολογία είναι αρκετό για να δείξει και στον πιο τροϊκανόπληκτο, ότι έχουμε χουντοποιημένη γερμανοποίηση της Ε.Ε. και η ηγεσία της δεν αντιδρά σε αυτό.

Όλοι ξέρουμε κατά βάθος ότι η Ελλάδα μπορεί και έχει υποχρέωση να κόψει τον αέρα αυτών που ελέγχουν την Ε.Ε. και μεγάλο μέρος της Δύσης. Είτε να ξεκαθαρίσει την Ευρώπη από τα απόβλητα της Ε.Ε., είτε να προσανατολιστεί στην Ευρασιατική Ένωση, είτε να δημιουργήσει κάτι δικό της ευρωπαϊκό, γιατί η Ε.Ε. δεν είναι Ευρώπη αλλά η Ελλάδα είναι φορέας Ευρώπης. Ευρώπη υπάρχει όπου υπάρχει Ελλάδα ισχυρίζονται πολλοί.

Το δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη μέχρι τώρα δεν πείθει ότι μπορεί, αλλά η συνολική στάση και σύγκρουση της Ζωής Κωνσταντοπούλου πείθει περισσότερο ότι μπορεί να ηγηθεί κυβέρνησης που θα τα πραγματοποιήσει αυτά που είναι ζωτικά απαραίτητα να γίνουν κατά των εχθρών (διότι τόσο στην Ε.Ε. όσο και στο ΝΑΤΟ μέσα έχουμε εχθρούς και όχι εταίρους, με εξαίρεση την Κύπρο βέβαια).

Τσίπρας και Βαρουφάκης είτε θα κάνουν αυτό που πρέπει και ήταν εντολή του ελληνικού λαού, είτε θα μπουν στην άκρη. Είναι τόσο απλό.

Διαβάστε γιατί τα βρήκε σκούρα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας με Κωνσταντοπούλου και γιατί στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.