Έξαλλος ο Τσίπρας για βουλευτικά αυτοκίνητα: “Αδιανόητο να παίρνουν 6.000 ευρώ και να…”

Ποια η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στους βουλευτές, που θέλουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα;

Πυρά κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με τις πληροφορίες ζήτησαν να μην καταργηθούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα, εξαπέλυσε σήμερα ο πρωθυπουργός.

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα όταν το έμαθα», φέρεται να δήλωσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας φανερά ενοχλημένος τις αντιδράσεις ορισμένων βουλευτών για το μέτρο κατάργησης του προνομίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε σε αυστηρό τόνο πως είναι αδιανόητο οι βουλευτές που παίρνουν 6.000 ευρώ, να διεκδικούν και τα 400 ευρώ του αυτοκινήτου λέγοντας πως αυτές οι διαφορές είναι που θα δείξουν αν “είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους”.

Oι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που αποτιμά την τακτική και τα αποτελέσματα της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και θέτει τις προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν σήμερα με την εκλογή νέου γενικού γραμματέα και νέας Πολιτικής Γραμματείας.

Ο πρωθυπουργός πρότεινε τον Τάσο Κορωνάκη για τη θέση του γραμματέα του συλλογικού κομματικού οργάνου.

Διαβάστε ποιες οι αντιδράσεις από την κατάργηση των βουλευτικών αυτοκινήτων και ποιοι βουλευτές ζήτησαν πίσω τα αυτοκίνητα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.