Τζίνα Μοσχολιού: Γιατί στο νοσοκομείο η πρώην του Μπογδάνου [φωτο]

Γιατί στο νοσοκομείο η πρώην του Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού;

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το Σάββατο 28 Μαρτίου η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού.

Η Τζίνα Μοσχολιού παρουσίασε κρίση άσθματος και νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου όπου θα παραμένει για τουλάχιστον δυο μέρες ακόμα.

«Περνάμε καλά» δήλωσε η πρώην κυρία Μπογδάνου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία της με το χαρακτηριστικό χάρτινο βραχιολάκι στο χέρι που δίνεται στους ασθενείς κατά την εισαγωγή τους.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το Σάββατο η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού. Η παρουσιάστρια παρουσιάσε κρίση άσθματος και γι’ αυτό το λόγο αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Μπορεί ο θεράποντας ιατρός της Τζίνας Μοσχολιού να μην την άφησε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα στο Action 24 την Δευτέρα – θα νοσηλεύεται τουλάχιστον για δύο ημέρες ακόμα- αλλά η ίδια αισθάνεται πολύ καλύτερα και η διάθεση της είναι ακμαιότατη.

Άλλωστε η ίδια “δήλωσε” μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook: “Περνάμε καλά” δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία της με το χαρακτηριστικό χάρτινο βραχιολάκι που δίνεται στους ασθενείς κατά την εισαγωγή τους.

Μάλιστα η πρώην του Μπογδάνου δεν σταμάτησε ούτε την ίδια ημέρα αλλά ούτε και την επόμενη να κάνει αναρτήσεις στα social media και να τις σχολιάζει απαντώντας στους διαδικτυακούς της φίλους.

tzina-mosxoliou

Διαβάστε γιατί Μπογδάνος-Μοσχολιού χώρισαν λίγο μετά τον γάμο και τι απαντά ο Μπογδάνος για τον χωρισμό με Μοσχολιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.