Βαγγέλης Γιακουμάκης: Νέα μαρτυρία στη Νικολούλη ανατρέπει τα δεδομένα. «Άκουσα φωνές στις τουαλέτες…»

Θρίλερ χωρίς τέλος στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη με νέες μαρτυρίες στην Αγγελική Νικολούλη από φοιτητές της σχολής.

Η αγωνία για την τύχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη μεγαλώνει κάθε μέρα Και είναι λογικό. Η ιστορία ξυπνά μνήμες ανάλογες με εκείνες του ΑΛΕΞ αλλά και του ΜΠΕΝ που χάθηκαν απο κοντά μας ξαφνικά.

Για να πάμε στα επιμέρους τώρα η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη επιβεβαιώνει ότι το μυστικό κρύβεται στα Γιάννενα στους χώρους της σχολής.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μάρτυρας απ’ τη Γαλακτοκομική Σχολή που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο είδε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στο χώρο της Εστίας και του μίλησε. Η μαρτυρία της για την ώρα διασταυρώθηκε και για τους χώρους όπου είχε κινηθεί πριν τον δει.

Ο φοιτητής παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα είχε επιστρέψει στην Εστία, δεν επέστρεψε στο δωμάτιο του όπως ισχυρίζεται ο συγκάτοικος του. Βρέθηκε πάλι με τη παρέα των «σκληρών» συμπατριωτών του;

«Άκουσα φωνές στις τουαλέτες…»’

Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός άλλου φοιτητή. Όπως είπε γύρω στις δύο παρά τέταρτο που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βγήκε απ’ το δωμάτιο του για να πάει στις εξωτερικές τουαλέτες, άκουσε δυνατές φωνές και στη συνέχεια την πόρτα του δωματίου ν’ ανοίγει και να κλείνει με δύναμη.

Στην τραπεζαρία της Σχολής όπου βρέθηκε η δημοσιογράφος, άτομο απ’ την παρέα των Κρητικών ισχυρίστηκε ότι τον συνάντησε μετά το φαγητό τους στο χώρο των δωματίων. Τι σοβαρό συνέβη ανάμεσα τους που οδήγησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στη φυγή;

Δείτε το βίντεο με τις μαρτυρίες στην Αγγελική Νικολούλη:

Διαβάστε πώς ξέσπασε η Νικολούλη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και την αποκάλυψη Πανούση για τον βουλευτή που εμπλέκεται στην υπόθεση Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.