Βαγγέλης Γιακουμάκης: τι δήλωσε ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Τι δήλωσε ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης για την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, πρώην Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ, μιλώντας στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, είπε μεταξύ άλλων πως ήδη ετοιμάζει επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ενώ θα γίνει και παρέμβαση στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Το όνομα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ενεπλάκη στην υπόθεση της εξαφάνισης του φοιτητή της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, με αφορμή τηλεφώνημα του Χανιώτη πολιτικού στο διευθυντή του ιδρύματος αλλά για άλλο εντελώς ζήτημα.

Μάλιστα, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχολιάζοντας την στάση της Έλενας Ακρίτα σημείωσε πως, από την ώρα που σιωπά «ενώ την έχω προκαλέσει βγαίνοντας σε διάφορα ΜΜΕ πρέπει να βγει και να μιλήσει».

Σημείωσε δε πως αυτό που είπε η Έλενα Ακρίτα το έκανε μόνο για λόγους δημοσιότητας την οποία κάλεσε για μια ακόμη φορά να πει όσα γνωρίζει.

Αναφερόμενος στο τηλεφώνημα του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επανέλαβε πως, η παρέμβαση προς τον διευθυντή αφορούσε σπουδαστή της σχολής από τα Χανιά, που είχε διωχθεί από το δωμάτιο της σχολής γιατί είχε ζωγραφίσει την Κρήτη στο χώρο που διέμενε.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί πως ο Χανιώτης πολιτικός, δεν θέλησε να αναφερθεί στον αν γνωρίζει για το αν υπάρχουν άλλες παρεμβάσεις από συναδέλφους του, στη συγκεκριμένη σχολή.

Διαβάστε ποιον υπουργό εμπλέκουν στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τι αποκάλυψε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιδιαδάκης στον υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και στον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.