Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ξέσπασε ο Μπογδάνος για όσους καλύπτουν την εξαφάνιση

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για όσους καλύπτουν την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Τις αντιδράσεις βουλευτών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίοι ζητούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα του πολιτικού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 6», αναφερόμενος στην υπόθεση, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε από τον συνάδελφό του Μάριο Διονέλη να του μεταφέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

«Η Κρήτη είναι μία κοινωνία κλειστή. Γνωριζόσαστε. Είστε μια χούφτα άνθρωποι. Τι συμβαίνει; Πες ότι δεν είμαστε στον αέρα, αλλά ας κρατήσουμε να μην πούμε κάποιο όνομα στον αέρα γιατί θα ήταν τελείως ανεύθυνο να το κάνουμε. Τι έχει γίνει με αυτό το θέμα;», ρώτησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Στην περιοχή απ’ όπου προέρχονται τα παιδιά τα οποία βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη προφανώς έχει υπάρξει μια πολιτική παρέμβαση από την περιοχή αυτή προς τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, όταν καταγγέλθηκαν τα περιστατικά αυτά, ώστε οι δράστες να μην υποστούν καμία συνέπεια. Ο βουλευτής αυτός επεδίωξε και πέτυχε, απ’ ό,τι φαίνεται, να μην τιμωρηθούν τα παιδιά και ενδεχομένως αν δεν είχε γίνει αυτό σήμερα να μην είχαμε ως αγνοούμενο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπάρχουν πολλά ίσως», μετέφερε ο Μάριος Διονέλης από την Κρήτη και ο Μπογδάνος ξέσπασε…

«Τώρα θα φάμε καμπάνα από το ΕΣΡ, αλλά θα το πω όπως μου έρχεται. Αυτά τα κ…παιδα τι κάνουν; Τι κάνουν τώρα; Πού βρίσκονται; Αυτά τα κ…παιδα τι κάνουν τώρα; Είναι στο χωριό; Είναι στην Ήπειρο; Είναι στη Γαλακτοκομική; Αρμέγουν γελάδια; Τι κάνουν; Είναι η δεύτερη φορά σε αυτή την εκπομπή που θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Είναι ενήλικα, ε; Καλά, θα έρθει η ώρα τους! Δεν κλείνει το θέμα. Είναι πολύ βασικό να βρεθεί το παιδί”, είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

“Πολύ βασικό το παιδί να είναι ζωντανό, να το πω απλά, αλλά επίσης είναι πάρα πολύ βασικό να υπάρχει μηδενική ανοχή σε ανθρώπους οι οποίοι τα βάζουν με αδύναμους. Δεν υπάρχει χυδαιότερο πράγμα από αυτό. Θες να πουλήσεις μαγκιά; Βρες κάποιον στα μέτρα σου. Το να τα βάζεις με πιο αδύναμο είναι χυδαιότητα ψυχής! Και δεν μπορεί να καλύπτεται…», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε υψηλούς τόνους.

Διαβάστε ποιος ο υπουργός που εμπλέκεται στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ποια η απίστευτη μαρτυρία-ντοκουμέντο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.