Bαγγέλης Γιακουμάκης νεότερα: τι έδειξε η ανάλυση του βίντεο, ποιος είχε την κάμερα

Τι έδειξε η ανάλυση του βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση του βίντεο που παρέδωσε χθες στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ομάδα συμφοιτητών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτές των Εγκληματολογικών Εργαστηριών της Ελληνικής Αστυνομίας είδαν στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τέσσερις συμφοιτητές του να βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ενώ όπως διαπιστώθηκε ένα ακόμη άτομο βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Στο βίντεο μάλιστα ακούγονται γέλια τόσο του Βαγγέλη όσο και των υπολοίπων. Στη συνέχεια η τετράδα των συμφοιτητών του, τον έπιασε και τον πέταξε από το κρεβάτι. Αυτό που θα κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να ταυτοποιήσουν τα συγκεκριμένα άτομα και να πάρουν καταθέσεις ενώ αναζητείται και αυτός που βιντεοσκόπησε το περιστατικό.

Τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τσούκαλης: Πολλά θα ‘ρθουν στο φως γιατί ο Βαγγέλης έφυγε άδικα

Ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιακουμάκη, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος παρέδωσε στις αρχές βίντεο – ντοκουμέντο που αφορά στην υπόθεση του 20χρονου Βαγγέλη, είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτό λένε και οι διωκτικές Αρχές, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσούκαλης εκτίμησε πως «πολλά θα ‘ρθουν στο φως γιατί αυτό το παιδί έφυγε άδικα».

«Έχω την αίσθηση και τον ευγενή πόθο ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε και άλλα στοιχεία», είπε ο Γιώργος Τσούκαλης, σημειώνοντας πως «ωριμάζουν κάποιοι και θέλουν να βοηθήσουν» στη διαλεύκανση της υπόθεσης που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο ιδιωτικός ερευνητής απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βίντεο που παρέδωσε χθες στις Αρχές.

Όπως είπε για το νέο στοιχείο που προσκόμισε, ενημέρωσε και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Διαβάστε πώς αποχαιρέτησε ο αδερφός του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ποια τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.