Χλεύασαν τον Βαρουφάκη οι Κομισάριοι: «Τώρα να βγάλουμε γραβάτες και πουκάμισα». Σάλος [video]

Πώς χλεύασαν τον Βαρουφάκη οι επίτροποι της Κομισιόν για το ντύσιμό του;

Πολλά έχουν ειπωθεί για τις στιλιστικές επιλογές του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά ο αντιπρόεδρος και Ολλανδός Επίτροπος Φρανς Τίμερμανς μάλλον το παράκανε…

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης αναμνηστικής φωτογραφίας των Επιτρόπων της Κομισιόν, ο Τίμερμανς έκανε το εξής σχόλιο/αστείο: «Προς χάρη ενός μέλους, όλοι οι άντρες να βγάλουν τις γραβάτες τους τώρα», κάνοντας σαφή αναφορά στις στιλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη.

Αμέσως μετά την ανταπόκριση του κοινού του, ο Ολλανδός αντιπρόεδρος συνέχισε λέγοντας: «Ας βγάλουμε και τα πουκάμισά μας έξω από τα παντελόνια μας», χαρίζοντας και πάλι άφθονο γέλιο στους επιτρόπους (στο 4.25 του βίντεο).

Βέβαια το σχόλιο του Τίμερμανς, δεν εισέπραξε μόνο γέλια: Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φάνηκε αμήχανος και κάπως ενοχλημένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν παρών και ο Έλληνας Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος όμως δεν ξέρουμε πως αντέδρασε, καθώς η κάμερα δεν τον έδειχνε.

Όπως και να ‘χει, είναι γεγονός ότι η εποχή Τσίπρα, με πολιτικούς λιγότερο «ξύλινους» από τους υπάρχοντες Ευρωπαίους αξιωματούχους, έχει σημαδέψει και την ηγεσία της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο όπου οι επίτροποι της Κομισιόν γελάνε με τον Βαρουφάκη πατώντας εδώ.

Διαβάστε τις 6 κρίσιμες μεταρρυθμίσεις που θα παρουσιάσει ο Βαρουφάκης και δείτε την απίστευτη γερμανική σάτιρα που αποθεώνει τον Γιάνη Βαρουφάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.